Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 28 Aralık 2020 #1 Merhaba, bir projemi Wi-Fi ile kontrol edebilmem için bir kart arıyordum ve nodemcu gözüme çarptı, satın aldım. Bilgisayarıma taktığımda algılamıyor ve dolayısıyla sürücüler yüklenmiyor, ne yapmalıyım? @SideWinder
Merhaba, bir projemi Wi-Fi ile kontrol edebilmem için bir kart arıyordum ve nodemcu gözüme çarptı, satın aldım. Bilgisayarıma taktığımda algılamıyor ve dolayısıyla sürücüler yüklenmiyor, ne yapmalıyım? @SideWinder
Çözüm Taha Özkorucuklu 28 Aralık 2020 CH340 chip vardır yüksek ihtimalle kartın üzerinde. Driver'ını kurarsanız sorun ortadan kalkar.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 28 Aralık 2020 #11 Kemânkeş- dedi: Kartın arkasında CH340G sürücüsü yüklemem gerektiği söyleniyor. @Fermion'nın linki işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Oradaki de aynı sürücü deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Kartın arkasında CH340G sürücüsü yüklemem gerektiği söyleniyor. @Fermion'nın linki işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Oradaki de aynı sürücü deneyebilirsin.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 28 Aralık 2020 #12 Kemânkeş- dedi: Kartın arkasında CH340G sürücüsü yüklemem gerektiği söyleniyor. @Fermion'nın linki işe yarar mı? Bu arada kartı Robotistan'dan almıştım. Genişletmek için tıkla... Klon Arduino UNO Sürücüleri Nasıl Yüklenir? (CH340 Çipli) Merhaba arkadaşlar. Bu yazıda şu sıralar çok popüler olan klon Arduino kartlarından CH340 çipli olan sürümün sürücülerini yüklemeyi anlatacağım. maker.robotistan.com Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Kartın arkasında CH340G sürücüsü yüklemem gerektiği söyleniyor. @Fermion'nın linki işe yarar mı? Bu arada kartı Robotistan'dan almıştım. Genişletmek için tıkla... Klon Arduino UNO Sürücüleri Nasıl Yüklenir? (CH340 Çipli) Merhaba arkadaşlar. Bu yazıda şu sıralar çok popüler olan klon Arduino kartlarından CH340 çipli olan sürümün sürücülerini yüklemeyi anlatacağım. maker.robotistan.com
KS KS Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 28 Aralık 2020 #13 Çok teşekkür ederim, oldu. Yardımlarınız için sağ olun. Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 16 Şubat 2021 #14 Kemânkeş- dedi: Çok teşekkür ederim, oldu. Yardımlarınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hortlarıyorum ama breadboard'a sığmadı değil mi? Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Çok teşekkür ederim, oldu. Yardımlarınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hortlarıyorum ama breadboard'a sığmadı değil mi?