Bilgisayar öğrenmek için ne yapılabilir?

820844

Picopat
17 yaşındayım çocukluğumda teknolojiden uzak kaldığım için bilgisayardan neredeyse hiç anlamıyorum. Chrome'a giriyorum o kadar bir flasha dosya bile aktaracak bilgiye sahip değilim. Nasıl bir yol izlemeliyim? Çok merakım var bilgisayar işletmenliği kursuna başvurdum ofis programlarını öğrenmek için başka ne yapabilirim?

Kurs seni bir yerlere kadar getirecektir. Birkaç kurs aldıktan sonra eksikliklerini daha iyi göreceksin sonrasında daha net bir yol çizebilirsin kendine. Bilgisayar alanında bir şey öğrenmek istiyorsan ücretsiz birçok yol var fakat burada esas konu senin isteme miktarın. Youtube'da Türkçe, İngilizce birçok kaynak bulunmakta. Bunları araştırıp ofis programlarını ve diğer dallarda eğitimleri bulabilirsin. Link

YouTube'dan çeşitli konularda birçok eğitim videoları mevcut onları izleyebilirsin. Ayrıca bulunduğun yerin Belediyesi muhtemelen ücretsiz çeşitli kurslar veriyordur onları takip edip bilgisayar ile ilgili olanlara katılabilirsin. Evet çok detaylı çok zaman isteyen bir şey gibi gözükebilir ancak hiç de öyle değil gözünü korkutma. Zamanla bilgisayar kurdu olursun. Ancak bir abi tavsiyesi istersende kendini çok bilgisayara kaptırma. Kendini ailenden ve sosyal hayatından kısıtlama.

Merhaba deneme yanılma yolu ile öğrenmeni tavsiye ederim. Kurcalamaktan çekinmemelisin. Youtube'da emin ol karşılaşabileceğin her türlü sorun ile ilgili video var. Öncelikle karşılaştığın sorunu tespit et sonra bunu Google ve Youtube'da aratabilirsin. Forumda konu açabiliyorsan emin yol çokça yol kat etmişsin bile. Kolaylıklar dilerim.

Öğrenmek için en ihtiyaç olana sahipsin zaten. Merak ve istek. Gerisi zamanla tamanlanır. Windows ve ofis uygulamarı ile bilindik internet bilgisi altyapı olarak öğrenildiğinde kişisel kullanıma yeterlidir. İleri seviyede mesleki ihtiyaç olursa ona göre uzman bir eğitim sürecine bakabilirsiniz.

Öğrenmek için en ihtiyaç olana sahipsin zaten. Merak ve istek. Gerisi zamanla tamanlanır. Windows ve ofis uygulamarı ile bilindik internet bilgisi altyapı olarak öğrenildiğinde kişisel kullanıma yeterlidir. İleri seviyede mesleki ihtiyaç olursa ona göre uzman bir eğitim sürecine bakabilirsiniz.
Aynen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı