FSP Hydro k Pro 750W ve RX 9070 XT uyumlu mu?

Morfiin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu 2 bileşen şu an elimde ve beraber 2 aydır kullanıyorum. Ekran kartı 3x8 PCI-e girişi istiyor ama PSU 2x8 PCI-e çıkışına sahip yanlış belirtmiyorsam. Sanırım satıcı firma bir çoklayıcı ile kullanılabilir hale getirmiş. Benim size sormak istediğim bu durum sağlıklı mı? Ekran kartına zararı dokunur mu? Yeni bir PSU almam ne ölçüde gerekir? Bağlantının fotoğrafını atacağım bir yanlışlık var mı? Sormak istediklerim bunlar. Şimdiden teşekkürler.

@yusuf7878 yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_8930.jpeg
    IMG_8930.jpeg
    185,3 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8929.jpeg
    IMG_8929.jpeg
    233,9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hazır sistem aldınız ve bu şekilde mi geldi?

@Morfiin, dönüştürücü kullanılmış, bir de 6 pinden çoklamışlar, inanılmaz.

PSU modeli düz Hydro K Pro ise onda yeterli çıkış var, sizdeki PCI-e 5 olansa onda yeterli çıkış yok, bu şekilde kullanılmamalı.

Hangi firma bunu yapan?

Son düzenleme:

PSU modeli düz Hydro K Pro ise onda yeterli çıkış var, sizdeki PCI-e 5 olansa o da yeterli çıkış yok, bu şekilde kullanılmamalı.

Hangi firma bunu yapan?
Muhtemelen ATX 2 versiyon, bunu yapan firmayı çok merak ettim ben de.

Hocam hazır sistem aldınız ve bu şekilde mi geldi?
Evet hazır sistem bu şekilde geldi.

PSU modeli düz Hydro K Pro ise onda yeterli çıkış var, sizdeki PCI-e 5 olansa onda yeterli çıkış yok, bu şekilde kullanılmamalı.

Hangi firma bunu yapan?
Gaming gen tr hocam. Ekran kartı stok olarak bu modeldi sistemdeki ben revize etmedim.

Hazır sistem alırken bunlara dikkat etmek lazım, bazen sistem 9060XT için hazırlanıyor 9070XT seçince böyle sıkıntılar oluyor.
Aynı şeyi düşündüm fakat uyumsuzsa seçeneklere koymaması lazım firmanın. AMD işlemciye Intel anakart seçimi sunup sen seçmişsin kardeşim banane demek gibi bir şey.
Gaming gen tr hocam. Ekran kartı stok olarak bu modeldi sistemdeki ben revize etmedim.
Ekran kartını değil de kasa+psu değiştirmiş olma ihtimaliniz var mı? Bazen forumdaki arkadaşlar şu kasayı tercih et diyebiliyor psu uyumluluğuna bakmadan, yaşanabilir bir durum.

Link paylaşır mısın? PSU düz mü, gen 5 olan model mi bir bakayım.

Aynı şeyi düşündüm fakat uyumsuzsa seçeneklere koymaması lazım firmanın. AMD işlemciye Intel anakart seçimi sunup sen seçmişsin kardeşim banane demek gibi bir şey.

Ekran kartını değil de kasa+psu değiştirmiş olma ihtimaliniz var mı? Bazen forumdaki arkadaşlar şu kasayı tercih et diyebiliyor psu uyumluluğuna bakmadan, yaşanabilir bir durum.
Link
Hocam sistem buydu, sadece benim aldığım vakit kasa olarak FSP cmt318 kullanılıyordu. Sistemin stok halinde ekran kartı zaten 9070 Xt idi, ben özelleştirmedim. Çalıştığım için mesajlara şimdi dönebildim kusra bakmayın.

yok kasayı revize etmedim stok kasa buydu.

Dosya Ekleri

• IMG_8934.jpeg
    IMG_8934.jpeg
    167,7 KB · Görüntüleme: 11

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı