C crossmatch Hectopat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 29 Nisan 2014 #31 Samet Akman dedi: Eset, Casper v.s nerdeyse bir çok programı kullandım. Fakat en memnun kaldığım Norton oldu. Hala onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende TrendMicro kullanıyorum.
Samet Akman dedi: Eset, Casper v.s nerdeyse bir çok programı kullandım. Fakat en memnun kaldığım Norton oldu. Hala onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende TrendMicro kullanıyorum.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 29 Nisan 2014 #32 Onu hiç kullanmadım. Memnunsan devam et arkadaşım.
cerberus123 Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 823 Çözümler 6 Yer Ankara/Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #33 Ben 1 hafta önce format attım ve daha virüs programı kurmadım, çok önemli mi virüs programı kurmak şart mıdır? Eset nod32 kurmayı düşünüyorum. Son düzenleme: 30 Nisan 2014
Ben 1 hafta önce format attım ve daha virüs programı kurmadım, çok önemli mi virüs programı kurmak şart mıdır? Eset nod32 kurmayı düşünüyorum.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 29 Nisan 2014 #34 Ben onu kullandım arkadaşım. Fakat hiç memnun kalmadım. Sanki virüsleri temizlemiyoda, karantinaya alıyo sadece.
Ben onu kullandım arkadaşım. Fakat hiç memnun kalmadım. Sanki virüsleri temizlemiyoda, karantinaya alıyo sadece.
M.Emre Hectopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #35 Bence virüs programına para vermiyeceksen bedava bir virüs programı kur derim . Bunun gibi . AVAST 2014 | Free Antivirus - Bedava Antivirüs İndir
Bence virüs programına para vermiyeceksen bedava bir virüs programı kur derim . Bunun gibi . AVAST 2014 | Free Antivirus - Bedava Antivirüs İndir
C crossmatch Hectopat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 29 Nisan 2014 #36 TrendMicro,Kaspersky ben kendim tavsiye ederim. Arkadaş da Norton'u tavsiye etmişti zaten.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 29 Nisan 2014 #37 Birde Esette yanlış bilmiyosam. Daha önce karantinaya alınmış virüsleri Dosya haline getirebiliyosun. Dolayısıyla bence Temizlemiyo
Birde Esette yanlış bilmiyosam. Daha önce karantinaya alınmış virüsleri Dosya haline getirebiliyosun. Dolayısıyla bence Temizlemiyo
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 29 Nisan 2014 #39 Kullanırsan zaten ya iyisi kullanıcan yada hiç kullanmıcan. En iyisi Linüx kurun pc'lere. Çünkü Virüsleri tanımayan Bir İşletim Sistemi.
Kullanırsan zaten ya iyisi kullanıcan yada hiç kullanmıcan. En iyisi Linüx kurun pc'lere. Çünkü Virüsleri tanımayan Bir İşletim Sistemi.
C crossmatch Hectopat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 29 Nisan 2014 #40 Ben bankacılık işlerini hep pc üzerinde yaptığım için güvenemiyorum. Gerçi en iyisine de güvenemiyorum ama yine de tedbir tedbirdir.
Ben bankacılık işlerini hep pc üzerinde yaptığım için güvenemiyorum. Gerçi en iyisine de güvenemiyorum ama yine de tedbir tedbirdir.