Bilgisayar olmadan format atmak

Ys.orj

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3.2 MHz
SSD veya HDD modeli
1TB HDD
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
MSI B450
İşlemci
Ryzen 5 3600
Gelen PC'yi temizledim mavi ekran verdi. Klasik Windows hata ekranı. Bende düzelir dedim. Ellemedim düzelmedi. Sonra bir flash aldım OTG kablosu aldım. Windows 11 ISO indirdim direkt flaşa attım. Açılışta Ventoy diye bir uyg karşıladı. Sonra klasik Windows 11 kurulum ekranı geldi. İleri ileri dedim kurulmaya başladı.
Kurulum bitti PC yeniden başlattı kendini ve yine mavi ekran verdi.
Bunun sebebi Rufus kullanmadan drek flaşa atmam olabilir mi? 5GB bir dosya indirdi.
2. olarak HDD'yi başka bilgisayara takıp Windows 10 dosyalarını kopyala yapıştır yapsam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelen PC'yi temizledim mavi ekran verdi. Klasik Windows hata ekranı. Bende düzelir dedim. Ellemedim düzelmedi. Sonra bir flash aldım OTG kablosu aldım. Windows 11 ISO indirdim direkt flaşa attım. Açılışta Ventoy diye bir uyg karşıladı. Sonra klasik Windows 11 kurulum ekranı geldi. İleri ileri dedim kurulmaya başladı.
Kurulum bitti PC yeniden başlattı kendini ve yine mavi ekran verdi.
Bunun sebebi Rufus kullanmadan drek flaşa atmam olabilir mi? 5GB bir dosya indirdi.
2. olarak HDD'yi başka bilgisayara takıp Windows 10 dosyalarını kopyala yapıştır yapsam olur mu?

1ncisi Ventoy'da Rufus gibi yazdırılmıyor direkt USB'ye atılıyor.
2ncisi BIOS boot menusunden Vento'yu en uste al, Windows gibi bir şey yazar.

Merhaba PC'niz sistem dosyalarını format sırasında hata ile bozmuş olabilir. Başka bir USB'ye kesinlikle Rufus kullanarak Windows 10 yükleyin. PC'yi açarken ESC tusuna hızlıca basıp basıp çekin ardından boot device olarak USB'yi seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı