giga_adam Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 369 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 BİM'den PolosmartPGM22 mouse aldım ama bilgisayarım yanımda değil ve uzun bir süre olmayacak. Denemem mümkün mü?
BİM'den PolosmartPGM22 mouse aldım ama bilgisayarım yanımda değil ve uzun bir süre olmayacak. Denemem mümkün mü?
Çözüm T T Toprakvv 26 Haziran 2023 giga_adam dedi: BİM'den polosmartpgm22 mouse aldım ama bilgisayarım yanımda değil ve uzun bir süre olmayacak. Denemem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... LCD televizyon varsa USB girişi vardır oradan tak Smart TV veya Android her neyse oradan internete gir öyle deneyebilirsin.
giga_adam dedi: BİM'den polosmartpgm22 mouse aldım ama bilgisayarım yanımda değil ve uzun bir süre olmayacak. Denemem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... LCD televizyon varsa USB girişi vardır oradan tak Smart TV veya Android her neyse oradan internete gir öyle deneyebilirsin.
JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 577 Çözümler 4 Yer Türkiye 26 Haziran 2023 #2 OTG al telefonda dene Artı 0 Eksi
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 26 Haziran 2023 #3 giga_adam dedi: BİM'den polosmartpgm22 mouse aldım ama bilgisayarım yanımda değil ve uzun bir süre olmayacak. Denemem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... LCD televizyon varsa USB girişi vardır oradan tak Smart TV veya Android her neyse oradan internete gir öyle deneyebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
giga_adam dedi: BİM'den polosmartpgm22 mouse aldım ama bilgisayarım yanımda değil ve uzun bir süre olmayacak. Denemem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... LCD televizyon varsa USB girişi vardır oradan tak Smart TV veya Android her neyse oradan internete gir öyle deneyebilirsin.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.911 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #4 giga_adam dedi: BİM'den polosmartpgm22 mouse aldım ama bilgisayarım yanımda değil ve uzun bir süre olmayacak. Denemem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... OTG kablo diye bir alet var 10 TL'ye alıyorduk zamanında takıyorsun telefonun şarj yerine sonra USB'yi de takıyorsun bu kadar Type-C Lightning Micro Artık bu 3'unden hangisiyse girişin ona göre al. Artı 0 Eksi
giga_adam dedi: BİM'den polosmartpgm22 mouse aldım ama bilgisayarım yanımda değil ve uzun bir süre olmayacak. Denemem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... OTG kablo diye bir alet var 10 TL'ye alıyorduk zamanında takıyorsun telefonun şarj yerine sonra USB'yi de takıyorsun bu kadar Type-C Lightning Micro Artık bu 3'unden hangisiyse girişin ona göre al.
KS KS giga_adam Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 369 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #5 Toprakvv dedi: LCD televizyon varsa USB girişi vardır oradan tak Smart TV veya Android her neyse oradan internete gir öyle deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol televizyonda deneyeceğim Artı 0 Eksi
Toprakvv dedi: LCD televizyon varsa USB girişi vardır oradan tak Smart TV veya Android her neyse oradan internete gir öyle deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol televizyonda deneyeceğim