Bilgisayar olmadan PS3 kırılabilir mi?

oğuz99

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu PS3 kırma işleminden kastım FIFA tarzı oyunları oynayabilmek bunu bilgisayar olmadan yapabilir miyim? Yapılabiliyorsa anlatabilir misiniz?

Hatirladigim kadariyla USB belleğe gerekli seyleri atip isleme PS3 uzerinden devam ediyorduk. Gerekli dosyalari USB bellege atarsan neden olmasin.

Merhaba, bu PS3 kırma işleminden kastım FIFA tarzı oyunları oynayabilmek bunu bilgisayar olmadan yapabilir miyim? Yapılabiliyorsa anlatabilir misiniz?
Kırmak için bilgisayara gerek yok zaten. Ancak format USB'si hazırlamak için lazım. Eğer içinde ROM yüklü bir USB bulabiliseniz veya ödünç bilgisayar ile kısa sürede bir USB hazırlayabilirseniz gerisini sadece PS üzerinden halledebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@iloveichigo Adam ne yapsın? Forumdaki çoğu kişiden daha yaşlı cihazı orijinal mi kullansın?
Bu kadar da abartmayın be.

Son düzenleme:
Evet kırılabilir ben telefondan kirmistim 3 4 kez bilgisayara göre daha uzun sürüyor ama formatını ayarlamak gerekiyordu FAT32 yapman lazım galiba. Gerekli dosyaları atıp yapabilirsin.

Bilgisayar olmadan kirilabilir mi diye soruyor sen odunc bilgisayar diyorsun.
Bilgisayarı yoktur da sağdan soldan ödünç laptop bulabilir veya mahalle arası internet kafede USB'yi hazırlayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı