Bilgisayar olmaması gereken şeyler yapıyor

sentinel214

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım son 2 gündür garip davranıyor. Bazen Wi-Fi USB'ler kendi kendine gidiyor bazen internet yok demesine rağmen internet çalışıyor. En büyük sıkıntım ise kapattığım veya yeniden başlattığım zaman yeniden başlatılıyor ekranında kalması ekran gitse bile kasanın fişi çekmediğim sürece çalışmaya devam etmesi. Zaten kasanın camına elimi götürünce ciddi bir elektrik akımı vardı. Zarar vermez ama acıttırır.

İnternetin gidip gelmesj kapatirken uzun sure pcnin acik kalmasi bu aralar bendede var nedenini hala anlamadim

Ben modemime gidip lan kablosunu tak çıkar yaparak ya da portunu degistirerek çözüyorum. Bu gece benim bilgisayarımda space tuşunu yavaş algılamaya başladı, uzun süre acik kaldığında böyle sorunlar yaratabiliyor.

Ben modemime gidip lan kablosunu tak çıkar yaparak ya da portunu degistirerek çözüyorum. Bu gece benim bilgisayarımda space tuşunu yavaş algılamaya başladı, uzun süre acik kaldığında böyle sorunlar yaratabiliyor.

Hocam Wi-Fi adaptöre bağlı ve adaptör sorun çıkartmıyor çünkü eski bilgisayarımda denedim yani sorun bilgisayarda. Ayrıca sanırsam bilgisayar taş çatlasa 6 7 saattir açık ki bu da fazla bir süre değil.

Hocam Wi-Fi adaptöre bağlı ve adaptör sorun çıkartmıyor çünkü eski bilgisayarımda denedim yani sorun bilgisayarda. Ayrıca sanırsam bilgisayar taş çatlasa 6 7 saattir açık ki bu da fazla bir süre değil.

Hocam Denetim Masası'ndan hızlı başlatmayı kapatıp deneyin isterseniz o ayar açıksa eğer bilgisayar tam kapanmış gibi olmuyor.

Hocam Denetim Masası'ndan hızlı başlatmayı kapatıp deneyin isterseniz o ayar açıksa eğer bilgisayar tam kapanmış gibi olmuyor.
+1 Tam bunu yazacaktım muhtemelen hızlı başlatma kapatınca düzelecektir.
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı