melih 1358 Kilopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #1 Bilgisayarı açıyorum, ilk başta sıkıntı yok. Logo falan geliyor. Sonra logoda kalıyor ya da otomatik onarıma alıyor. Sonra tekrar kalıyor. Klavye falan çalışmıyor. Bilgisayar çalışır halde devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
Bilgisayarı açıyorum, ilk başta sıkıntı yok. Logo falan geliyor. Sonra logoda kalıyor ya da otomatik onarıma alıyor. Sonra tekrar kalıyor. Klavye falan çalışmıyor. Bilgisayar çalışır halde devam ediyor.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 22 Mart 2020 #3 Bende de olmuştu herhalde lisanssız olunca böyle bir döngüye giriyor.Baktığıma göre çözüm format atıp yeniden "lisanslı" bir şekilde kullanmak Son düzenleme: 22 Mart 2020 Artı 0 Eksi
Bende de olmuştu herhalde lisanssız olunca böyle bir döngüye giriyor.Baktığıma göre çözüm format atıp yeniden "lisanslı" bir şekilde kullanmak
KS KS melih 1358 Kilopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #4 Linux Oyunda dedi: Bende de olmuştu herhalde lisanssız olunca böyle bir döngüye giriyor.Baktığıma göre çözüm format atıp yeniden "lisanslı" bir şekilde kullanmak Genişletmek için tıkla... Benim windows lisanslı keyim vardı önceki pcden Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Bende de olmuştu herhalde lisanssız olunca böyle bir döngüye giriyor.Baktığıma göre çözüm format atıp yeniden "lisanslı" bir şekilde kullanmak Genişletmek için tıkla... Benim windows lisanslı keyim vardı önceki pcden
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 22 Mart 2020 #5 melih 1358 dedi: Benim windows lisanslı keyim vardı önceki pcden Genişletmek için tıkla... Yeni bilgisayarınız da lisanslı mıydı? Artı 0 Eksi
melih 1358 dedi: Benim windows lisanslı keyim vardı önceki pcden Genişletmek için tıkla... Yeni bilgisayarınız da lisanslı mıydı?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 22 Mart 2020 #6 Sıfır format atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Sıfır format atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS melih 1358 Kilopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #7 CillianMurphy dedi: Sıfır format atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows 10 tekrar kurmaya çalışıyorum ama şu ekranda duruyor uzun süredir Windows halkası dönüyor ancak kurulum kısmı gelmiyor. CillianMurphy dedi: Sıfır format atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maaleswf olmuyor tekrar aynı hatayı veriyor Linux Oyunda dedi: Yeni bilgisayarınız da lisanslı mıydı? Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarımın lisansını kullandım ve lisanslı olarak gözüküyordu Dosya Ekleri 15848987534494345232314782654274.jpg 224 KB · Görüntüleme: 60 Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Sıfır format atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows 10 tekrar kurmaya çalışıyorum ama şu ekranda duruyor uzun süredir Windows halkası dönüyor ancak kurulum kısmı gelmiyor. CillianMurphy dedi: Sıfır format atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maaleswf olmuyor tekrar aynı hatayı veriyor Linux Oyunda dedi: Yeni bilgisayarınız da lisanslı mıydı? Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarımın lisansını kullandım ve lisanslı olarak gözüküyordu
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #8 Bir arkadaşımda da bu sorun var. Maalesef şu an çözümü yok. Artı 0 Eksi
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 22 Mart 2020 #9 Attığım videodaki gibi yazdırma işlemini yaptın mı? Ve hangi ISO dosyasını nereden indirdin? Ve HDD kullanıyorsan o dönme süresi uzayabilir. Artı 0 Eksi
Attığım videodaki gibi yazdırma işlemini yaptın mı? Ve hangi ISO dosyasını nereden indirdin? Ve HDD kullanıyorsan o dönme süresi uzayabilir.
Zywo0 Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Çözümler 1 22 Mart 2020 #10 Benim başıma da aynısı gelmişti Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki adımları uygulayarak çözdüm. Artı 0 Eksi
Benim başıma da aynısı gelmişti Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki adımları uygulayarak çözdüm.