Çözüldü Bilgisayar otomatik olarak kapaniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wilhelm II

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 laptop kendiliginden kapaniyor. Isinma ile alakali degil, shutting down ekrani geliyor ve kapaniyor. Tekrar sorunsuzca acabiliyorum ama bu kontrolum disindaki kapanmalardan biktim. Cihaza yeni format attim, eski isletim sisteminde boyle bir sorun yoktu. Sunu da soyleyeyim: Bilgisayarimin bataryasi bitmis vaziyette, fiste kullanabiliyorum sadece. Sorunun çözümü nedir?

Çözüm
Windows 10 laptop kendiliginden kapaniyor. Isinma ile alakali degil, shutting down ekrani geliyor ve kapaniyor. Tekrar sorunsuzca acabiliyorum ama bu kontrolum disindaki kapanmalardan biktim. Cihaza yeni format attim, eski isletim sisteminde boyle bir sorun yoktu. Sunu da soyleyeyim: Bilgisayarimin bataryasi bitmis vaziyette, fiste kullanabiliyorum sadece. Sorunun çözümü nedir?

Güç planını düzenle yaz arama yerine. Sonra açtığın yerde gelişmiş güç seçeneklerine tıkla oradan pil sonrasında ise kritik pil eylemini pil de hazırda beklet şarjda ise hiçbir şey yapma ya çek.

1704647257840.png

1704647276912.png

1704647312305.png

Güç planını düzenle yaz arama yerine. Sonra açtığın yerde gelişmiş güç seçeneklerine tıkla oradan pil sonrasında ise kritik pil eylemini pil de hazırda beklet şarjda ise hiçbir şey yapma ya çek.

1704647257840.png

1704647276912.png

1704647312305.png

Çözüm

Bende eski laptopumu uzun süre o şekilde kullandım. Eğer şarj girişinde soktee falan bir problem yoksa o kapanmasına sebep değil. O tarz bir problemde masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi birden gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı