Mr.Eerdem Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Merhaba bilgisayarım otomatik onarımda döngüye giriyor ve masaüstüne girmiyor. Onarım yapmayı denedim yine olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2024
Merhaba bilgisayarım otomatik onarımda döngüye giriyor ve masaüstüne girmiyor. Onarım yapmayı denedim yine olmadı.
KS KS Mr.Eerdem Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #11 Vınnnn dedi: ISO dosyasını indiriyorsunuz. Rufus aracılığıyla USB'ye yazdırıyorsunuz. Veya direkt indirme yerinde USB'ye indiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... şunu indiriyorum hocam Mr.Eerdem dedi: şunu indiriyorum hocam Genişletmek için tıkla... Disk görüntüsü olanı Dosya Ekleri Screenshot_20240421-163800_Chrome.jpg 126,4 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: ISO dosyasını indiriyorsunuz. Rufus aracılığıyla USB'ye yazdırıyorsunuz. Veya direkt indirme yerinde USB'ye indiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... şunu indiriyorum hocam Mr.Eerdem dedi: şunu indiriyorum hocam Genişletmek için tıkla... Disk görüntüsü olanı
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 21 Nisan 2024 #12 Mr.Eerdem dedi: Şunu indiriyorum hocam Disk görüntüsü olanı Genişletmek için tıkla... Yükleme medyasıda olabilir. Fakat sonuç olarak ikisi de aynı noktaya çıkacak. Yükleme medyasıyla direkt USB'ye kurulum yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mr.Eerdem dedi: Şunu indiriyorum hocam Disk görüntüsü olanı Genişletmek için tıkla... Yükleme medyasıda olabilir. Fakat sonuç olarak ikisi de aynı noktaya çıkacak. Yükleme medyasıyla direkt USB'ye kurulum yapabilirsiniz.
KS KS Mr.Eerdem Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #13 Vınnnn dedi: Yükleme medyasıda olabilir. Fakat sonuç olarak ikisi de aynı noktaya çıkacak. Yükleme medyasıyla direkt USB'ye kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Disk görüntüsünu indirirsem bir sorun olmayacaksa devam ettiriyorum çünkü internetim bayağı yavaş olduğu için. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Yükleme medyasıda olabilir. Fakat sonuç olarak ikisi de aynı noktaya çıkacak. Yükleme medyasıyla direkt USB'ye kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Disk görüntüsünu indirirsem bir sorun olmayacaksa devam ettiriyorum çünkü internetim bayağı yavaş olduğu için.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 21 Nisan 2024 #14 Mr.Eerdem dedi: Disk görüntüsünu indirirsem bir sorun olmayacaksa devam ettiriyorum çünkü internetim bayağı yavaş olduğu için. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Fakat eğer disk görüntüsünü indirirseniz Rufus ile USB'ye yazdırmanız gerekecek. Kurulum konusunda pek bilgim yok üzgünüm. Artı 0 Eksi
Mr.Eerdem dedi: Disk görüntüsünu indirirsem bir sorun olmayacaksa devam ettiriyorum çünkü internetim bayağı yavaş olduğu için. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Fakat eğer disk görüntüsünü indirirseniz Rufus ile USB'ye yazdırmanız gerekecek. Kurulum konusunda pek bilgim yok üzgünüm.
KS KS Mr.Eerdem Femtopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #15 Vınnnn dedi: Sanmıyorum. Fakat eğer disk görüntüsünü indirirseniz Rufus ile USB'ye yazdırmanız gerekecek. Kurulum konusunda pek bilgim yok üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam anladım Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Sanmıyorum. Fakat eğer disk görüntüsünü indirirseniz Rufus ile USB'ye yazdırmanız gerekecek. Kurulum konusunda pek bilgim yok üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam anladım