Bilgisayar Oyun Oynarken Aniden Kapanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bughcode 0 olanlar çözülmesi en zor olanlardandır. Bendede bughcheckcode 0
İşiniz baya bir zorlaştı kernel power hatasının ana kaynağını belirlemek için çok farklı yollara başvurulması lazım. Bendeki kernel power hatasını kolayca bulabildim çünkü güç kaynağımın +80 plus yoktu ve 400w'di 12v kanalından 250w verdiği için yetmiyor. Sizin ise 600w ama böyle bir sorun yaşamanız gerçekten çok ilginç.

--------------
Şimdi size bu blog yazısının linkini paylaşacağım her maddeyi düzgün ve doğru bir şekilde uygulayın ve kernel power hatasının neyden kaynaklandığını bu blogtan tespit edin ve burdan bildirin.
Critical Kernel-Power 41 (63) Sorunu Nasıl Çözülür?
Eğer sorunu hiçbir şekilde saptayamassanız size çok farklı bir çözüm seçeneği sunacağım.

Hemen deniyorum ulan en zor olanı gelip beni bulur hadi bakalım. :cry:
Sorun hala devam ediyor.
1. Kasayı komple söktüm ve temizledim termal macun yeniledim. Tekrar topladım.
2. Sıfırdan temiz kurulum yaptım.
3. Bu sefer 30 40 dk oynamadan sonra oyun donuyor veya ekran beyaz gri beyaz gibi renk oluyor kendim kapatmam gerekiyor. Ama olay yöneticisine baktım yine kernel-power 41(63) hatası diyor.
4. Bu arada yeni fark ettim oyun donduğunda kasadaki sabit disk ışığı sönüyor.
Sabit disk HDTune Pro test sonuçlarında "bad sector" taramasında en aşağıdaki kutucukları boş bırakıyor orada bitiriyor.
@samet67671 Moderatör bakar mısın geçmiş konularda sabit disk'deki bilgilerini okudum da yardımcı olabilir misin?
Bu hafta yeni sabit disk aldım sorun hala devam ediyor. Yeni sabit disk aldıktan sonra yaptığım bütün testler.

Dosya Ekleri

• hdd1.JPG
    hdd1.JPG
    107,6 KB · Görüntüleme: 100
  • hdd2.JPG
    hdd2.JPG
    75 KB · Görüntüleme: 102
  • toshibahdd.JPG
    toshibahdd.JPG
    77,6 KB · Görüntüleme: 118
  • işlemci test prime95.JPG
    işlemci test prime95.JPG
    213,3 KB · Görüntüleme: 99
  • ekran kartı test.JPG
    ekran kartı test.JPG
    49,9 KB · Görüntüleme: 86
  • sistem ısısı.jpg
    sistem ısısı.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 95
  • sistem ısısı 2.jpg
    sistem ısısı 2.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 88
  • stabilitytest.png
    stabilitytest.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Hemen deniyorum ulan en zor olanı gelip beni bulur hadi bakalım. :cry:
Sorun hala devam ediyor.
1. Kasayı komple söktüm ve temizledim termal macun yeniledim. Tekrar topladım.
2. Sıfırdan temiz kurulum yaptım.
3. Bu sefer 30 40 dk oynamadan sonra oyun donuyor veya ekran beyaz gri beyaz gibi renk oluyor kendim kapatmam gerekiyor. Ama olay yöneticisine baktım yine kernel-power 41(63) hatası diyor.
4. Bu arada yeni fark ettim oyun donduğunda kasadaki sabit disk ışığı sönüyor.
Sabit disk HDTune Pro test sonuçlarında "bad sector" taramasında en aşağıdaki kutucukları boş bırakıyor orada bitiriyor.
@samet67671 Moderatör bakar mısın geçmiş konularda sabit disk'deki bilgilerini okudum da yardımcı olabilir misin?
Bu hafta yeni sabit disk aldım sorun hala devam ediyor. Yeni sabit disk aldıktan sonra yaptığım bütün testler.
Driver Çakışmasından kaynaklıda olabilir.

Sorun anakartmış değişmem gerekecek. İyi günler.
Sorun anakartmış değişmem gerekecek. İyi günler.
Sorunun asıl sebebi güç kaynağının olduğunu öğrendim güç kaynağı anakarta hasar vermiş bilgisayar çöp oldu anlayacağınız.:cry:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı