PSUFHH Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Rust oynuyorum oyunu başlatıyorum acılıyor ve bilgisayar kapanıyor. Sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024
Rust oynuyorum oyunu başlatıyorum acılıyor ve bilgisayar kapanıyor. Sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.120 Makaleler 6 Çözümler 546 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Aralık 2024 #2 @PSUFHH PSU sorunu gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
KS KS PSUFHH Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 @turko35408 suan vx plus 400 var sizce ne almalıyım Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.120 Makaleler 6 Çözümler 546 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Aralık 2024 #4 Sorunun PSU olduğundan eminseniz bütçe belirtip PSU tavsiyesi başlıklı konu açın. Artı 0 Eksi
KS KS PSUFHH Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #5 turko35408 dedi: Sorunun PSU olduğundan eminseniz bütçe belirtip PSU tavsiyesi başlıklı konu açın. Genişletmek için tıkla... Emin değilimde nasıl emin olabilirim turko35408 dedi: Sorunun PSU olduğundan eminseniz bütçe belirtip PSU tavsiyesi başlıklı konu açın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yüke soktum başlatmamla kapanması bir oldu. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Sorunun PSU olduğundan eminseniz bütçe belirtip PSU tavsiyesi başlıklı konu açın. Genişletmek için tıkla... Emin değilimde nasıl emin olabilirim turko35408 dedi: Sorunun PSU olduğundan eminseniz bütçe belirtip PSU tavsiyesi başlıklı konu açın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yüke soktum başlatmamla kapanması bir oldu.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.120 Makaleler 6 Çözümler 546 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Aralık 2024 #6 PSUFHH dedi: Ekran kartını yüke soktum başlatmamla kapanması bir oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman PSU kesin sorunlu hocam. OCCT ile Power testi yapın dilerseniz. PSU sorunluysa test başlar başlamaz PC kapanır. OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PC www.ocbase.com Artı 0 Eksi
PSUFHH dedi: Ekran kartını yüke soktum başlatmamla kapanması bir oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman PSU kesin sorunlu hocam. OCCT ile Power testi yapın dilerseniz. PSU sorunluysa test başlar başlamaz PC kapanır. OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PC www.ocbase.com
KS KS PSUFHH Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #7 Bakın hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kayıt aldım kesin olup yeni konu açam Artı 0 Eksi
Bakın hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kayıt aldım kesin olup yeni konu açam
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.120 Makaleler 6 Çözümler 546 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Aralık 2024 #8 PSU'yu yenileyin hocam. Artı 0 Eksi
KS KS PSUFHH Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #9 turko35408 dedi: PSU'yu yenileyin hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardımınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: PSU'yu yenileyin hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardımınız için teşekkür ederim.