Bilgisayar oyun oynarken kapanıyor

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Arkadaşlar benim monitörden çizgiler çıkıyordu yatay şekilde biliyorum ama sıkıntı etmiyordum. Oyun oynarken 1-2 saat sonra ekran gidiyor, rengarenk ekran geliyor sonrada ses çıkıyor, kulağı çınlatan sonra siyah ekran çıkıyor kapanıyor. Ben bilgisayarımın 110 Derece olmuşken gördüm kapattım babama söyledim termal macun süreyim diye yok bozarsın dedi, halbuki biliyorum rahat rahat sürerim arkadaşın işlemcisine sürdüm. Yok diyor bozulacaksa kendiliğinden bozulsun diyor Sizce bu sorun neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim monitörden çizgiler çıkıyordu yatay şekilde biliyorum ama sıkıntı etmiyordum. Oyun oynarken 1-2 saat sonra ekran gidiyor, rengarenk ekran geliyor sonrada ses çıkıyor, kulağı çınlatan sonra siyah ekran çıkıyor kapanıyor. Ben bilgisayarımın 110 Derece olmuşken gördüm kapattım babama söyledim termal macun süreyim diye yok bozarsın dedi, halbuki biliyorum rahat rahat sürerim arkadaşın işlemcisine sürdüm. Yok diyor bozulacaksa kendiliğinden bozulsun diyor Sizce bu sorun neden olabilir?
Ekran kartın bozulmuş olabilir veya söylediğin gibi sıcaklık yüksek diye kendini kapatıyor olabilir ama büyük ihtimal vadesi dolmuş kartımızın :)

Eğer ki overclock yapmışsan psu güç yetmiyorsada kendini resetler ondan bi biosa bak

İşlemci o kadar ısınıyorsa kendisini koruduğundan kapatır bilgisayarı. Ne yapıp edin o eski termal macunu silip güzelce yenisini sürün. Toz varsa temizleyin.
İşlemci değil ekran kartı.
PSU'nun markası ve modelini söyleyebilir misin?
Yanlış hatırlamıyorsam AC Markasıydı 350W.
Sistem özelliklerini, kasa bilgisini ve soğutucu stok mu değil mi? Bu kısımları paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
i5-4440 12 GB RAM Windows 8.1 64Bit R7 240

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı