Bunlar Test SonuçlarıBir daha yapın error scan. Yine olmadı Sentinel'den sağlık durumunu gönderin her diskin. 104 Fahrenheit normaldir. 40 Celsius derece.
Health menüsünü paylaştığınız 1 TB'lık disk herhalde. 1 TB diskte sıkıntı olabilir. Diğer diski de HD Tune testine sokup sonuçlarıyla beraber health menüsünü paylaşır mısınız size zahmet olmayacaksa?Bunlar test sonuçları
Health menüsünü paylaştığınız 1 TB'lık disk herhalde. 1 TB diskte sıkıntı olabilir. Diğer diski de HD Tune testine sokup sonuçlarıyla beraber health menüsünü paylaşır mısınız size zahmet olmayacaksa?
Ayrıyeten SSD'nin okuma yazma hızını gönderin.
![]()
AS SSD Benchmark Download
Download AS SSD Benchmark. AS SSD Benchmark is a small but very handy SSD benchmark tool.www.guru3d.com
Disk sağlam gibi. 1 TB'lık diskin SATA kablosunda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. SATA kablosunu değiştirme şansınız var mı?Error scan testide şu şekilde.
Disk sağlam gibi. 1 TB'lık diskin SATA kablosunda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. SATA kablosunu değiştirme şansınız var mı?
Estağfirullah. Sorun SATA kablosunda gibi duruyor dediğim gibi. 1 TB'lık HDD'ye takılı olan. Değiştirirseniz sorun çözülür. Geri dönüş yapın ama değiştikten sonra.Daha önce bir tane kablo almıştım o tam uyumluluk yapmıyordu ama böyle mavi ekran yedirmiyordu sonra şu anki aldığıma geçtim sizce sorun kabloda mı? Çok bilmişlik için değil soru olarak soruyorum yanlış anlamayın.
Estağfirullah. Sorun SATA kablosunda gibi duruyor dediğim gibi. 1 TB'lık HDD'ye takılı olan. Değiştirirseniz sorun çözülür. Geri dönüş yapın ama değiştikten sonra.
Sorun diskte o zaman. HDD'yi çıkartıp deneyebilirsiniz eğer işletim sistemi kurulu değilse o diskte.Kablo değişikliği yaptım ve 2 kez mavi ekran yemeden PC kapandı 1 kez mavi ekran yiyerek PC kapandı şu an kabloyu cıkardım efil efil oynuyorum acaba sorun disktemi yoksa bütün kablolar dandik mi?
Sorun diskte o zaman. HDD'yi çıkartıp deneyebilirsiniz eğer işletim sistemi kurulu değilse o diskte.
Sorun diskte o zaman. HDD'yi çıkartıp deneyebilirsiniz eğer işletim sistemi kurulu değilse o diskte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.