Defender
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 3 yıldır aynı sistemi kullanıyorum ve bugüne kadar bir sıkıntısını görmedim. Şimdilerde ise oyunun ortasında bilgisayarım aniden kapanıp kendiliğinden tekrar açılıyor. Genellikle çok ağır oyunlar oynamıyorum ama bilgisayarımda bulunan neredeyse tüm oyunlarda aynı problemi yaşadığımı fark ettim. League of Legends oyununda bile ayarları düşüğe almama rağmen bir süre sonra (yaklaşık 15-20. dkdan sonra) bu olay olmaya başlıyor ve açıp oyuna kaldığım yerden devam etmeye çalıştığımda 3-5 dk içerisinde yeniden ve yeniden olup duruyor. Bilgisayarımı sıfırlamam sonucu birkaç gün problem kesildi, ben de yazılımsal bir problem var sanıp rahat ettim. Fakat bu gün aynı problemi tekrar yaşamaya başladım.
Core Temp uygulamasından işlemcimin sıcaklıklarını ölçtüğümde oyunda 75 dereceye boştayken ise 43 dereceye sahip.
Ekran kartım ise 50 derecenin üstüne çıkmıyor..
Sistemim 2016'da Technopat'ın topladığı oyuncu sistemi : 2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat
Core Temp uygulamasından işlemcimin sıcaklıklarını ölçtüğümde oyunda 75 dereceye boştayken ise 43 dereceye sahip.
Ekran kartım ise 50 derecenin üstüne çıkmıyor..
Sistemim 2016'da Technopat'ın topladığı oyuncu sistemi : 2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat
- Ekran kartı: MSI R7 370 Gaming