Bilgisayar oyundayken yeni klasör oluşturuyor

İbrahim32

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım ben oyundayken yeni klasör oluşturuyor. Virüs taraması yaptım hiçbir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım ben oyundayken yeni klasör oluşturuyor. Virüs taraması yaptım hiçbir şey yok.

Hocam bazı oyunlara girerken gayet normaldir o klosorü silmeyiniz görünmeyen bir yere atınız mesela bende Rampage bir mosue var yazılıma girdiğimde macro aldı bir metin dosyası oluşturdu ben bunu ücra bir köşeye attım bir daha da indirmedi

Hocam bazı oyunlara girerken gayet normaldir o klosorü silmeyiniz görünmeyen bir yere atınız mesela bende Rampage bir mosue var yazılıma girdiğimde macro aldı bir metin dosyası oluşturdu ben bunu ücra bir köşeye attım bir daha da indirmedi
genelde savaş oyunları oynuyorum bazen 2 tane oluşturuyor acaba virüs değil de benden kaynaklı olabilir mi?

Genelde savaş oyunları oynuyorum bazen 2 tane oluşturuyor acaba virüs değil de benden kaynaklı olabilir mi?

Sizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum efendim dediğim gibi gayet normaldir bakın bende de böyle bir dosya var Rampage'in yaptığı ben dokunmuyorum her yazılımı açtığımdada indirmiyor

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (373).png
    Ekran Görüntüsü (373).png
    3,1 KB · Görüntüleme: 25
Bazı arkadaşlar boş laflar yapmış. Valorant gibi bazı oyunlar oyun oynarken masaüstüne bazı dosyalar çıkarabiliyor(Genelde bugfix gibi güncellemeler sonrası düzeltiliyor.). Bir zararı yok ki olsaydı antivirüs koruması boşa durmuyor. İçinize hala sinmiyor ise bir Antimalware ile de taratabilirsiniz.

Bazı arkadaşlar boş laflar yapmış. Valorant gibi bazı oyunlar oyun oynarken masaüstüne bazı dosyalar çıkarabiliyor(Genelde bugfix gibi güncellemeler sonrası düzeltiliyor.). Bir zararı yok ki olsaydı antivirüs koruması boşa durmuyor. İçinize hala sinmiyor ise bir Antimalware ile de taratabilirsiniz.
knk ben böyle bir olay yaşamadığım için virüs zannediyorum onun için özr

Technopat Haberler

Geri
Yukarı