Arkadaşlar selam, sorunum belli ekran kartını kullanamıyorum 2 tane görüntü bağdaştırıcı var birisi AMD Radeon R5 Graphics diğeri de AMD Radeon R5 M435 ama bilgisayar R5 Graphics'i kullanıyor ve oyunların ayarlarında sadece R5 Graphics'i seçebiliyorum. Ayrıyeten GPU-Z'ye girdiğimde ve R5 M435 olanı seçtiğimde VRAM 0 MB gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ha bir de Windows 8.1'e geçtikten sonra böyle bir şeyle karşılaştım.
Hızlı yüklemeyiseçtim has been installed yazısı çıktı ve yeniden başlattı bilgisayarı ancak değişen birşey olmadı gene ünlemli gözüküyor. Özel yüklemeyi seçip deneyeceğim şimdi.
Hızlı yüklemeyiseçtim has been installed yazısı çıktı ve yeniden başlattı bilgisayarı ancak değişen bir şey olmadı gene ünlemli gözüküyor. Özel yüklemeyi seçip deneyeceğim şimdi.
Hocam sürücü denemelerini arka arkaya yapmayın. Önce DDU veya AMD Cleanup Utility ile var olan sürücüyü temizleyip deneyin. Her denemenizde bunu yapmalısınız.
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...
Hocam sürücü denemelerini arka arkaya yapmayın. Önce DDU veya AMD Cleanup Utility ile var olan sürücüyü temizleyip deneyin. Her denemenizde bunu yapmalısınız.
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...
Ddu ile denedim sildim şuan bilgisayarın ssürücüler temizlendi internet,ses vb yok ve dediginiz sürücü yükleme alanına geldiğimde algılama sürücüsü yükleme başarısız oldu yazıyor.
Güvenli moddan çıktım ve yeniden başlattım diğer sürücüler geldide hem windows m200 diye başka sürücü yüklüyor hem amd sürücü yükleyicisi çalışmıyor üstte belirttiğim sorun.