Bilgisayar oyunlarda Radeon R5 M435 ekran kartını kullanmıyor

üyeadim

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, sorunum belli ekran kartını kullanamıyorum 2 tane görüntü bağdaştırıcı var birisi AMD Radeon R5 Graphics diğeri de AMD Radeon R5 M435 ama bilgisayar R5 Graphics'i kullanıyor ve oyunların ayarlarında sadece R5 Graphics'i seçebiliyorum. Ayrıyeten GPU-Z'ye girdiğimde ve R5 M435 olanı seçtiğimde VRAM 0 MB gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ha bir de Windows 8.1'e geçtikten sonra böyle bir şeyle karşılaştım.

2023-11-29_21-02-15.png

Öyle görünüyor hocam.

Hocam sürücü denemelerini arka arkaya yapmayın. Önce DDU veya AMD Cleanup Utility ile var olan sürücüyü temizleyip deneyin. Her denemenizde bunu yapmalısınız.

2023-11-30_06-45-30.png

Hocam sürücü denemelerini arka arkaya yapmayın. Önce DDU veya AMD Cleanup Utility ile var olan sürücüyü temizleyip deneyin. Her denemenizde bunu yapmalısınız.

Eki Görüntüle 2035969

Ddu ile denedim sildim şuan bilgisayarın ssürücüler temizlendi internet,ses vb yok ve dediginiz sürücü yükleme alanına geldiğimde algılama sürücüsü yükleme başarısız oldu yazıyor.

Eki Görüntüle 2035969

Güvenli moddan çıktım ve yeniden başlattım diğer sürücüler geldide hem windows m200 diye başka sürücü yüklüyor hem amd sürücü yükleyicisi çalışmıyor üstte belirttiğim sorun.

Eki Görüntüle 2035969

Bir şekilde hallettim ve yükledim ancak aygıt yöneticisinde ünlemli şuan acaba m430 olduğu içinmi çünkü benimki m435.

Deneyin bir hocam.
sizin bir tavsiyeniz varmı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı