Bilgisayar Oyunları Zevk Vermiyor

Kendinize bir bisiklet alın çıkın sokağa bilmediğiniz yerlere gidin, saatlerce sıkılana kadar gezin hatta eve dönmeyin sokakta veya otelde kalın kendinize bir değişiklik yapın canınız illaki tekrar oyun oynamak isteyecektir.

Bunu deneyeceğim.

Benimde eskiden öyleydi. Aralıksız saatlerce oyun oynadığımı bilirim. Uzun süre oyunlardan uzak durunca oynayasım geliyor ve oynuyorum. Şimdi sorsan yine sıkılyorum. Başka aktivitelere ağırlık verdim.

Birileri ile etkileşim halinde olduğunuz zaman, özelliklede yakın bir etkileşim ise, o etkileşimin sizde uyandırdığı duygularin bilgisayar başında geçirdiğiniz zamandan çok daha iyi olduğunu farketmişsiniz... Aynı durumu yaşadım, yaşıyorum. Nasıl hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.

Her ne kadar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
desemde evden çık iyi gelir

Baglanabilicegin; kendini gelistirdikce, ortaya cikardigin yaratici seyleri gordukce mutlu olabilicegin bir ugras edinmeyi veya bir zanaat ogrenmeyi denedinmi? Grafikerlik, yazarlik, elektronik gibi alanlarda yol kat edebilmek, gelistigini gormek hem kendini surekli mutlu etmeye hemde ozsayginin artmasina yardimci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…