Bilgisayar Oyunları Zevk Vermiyor

Merhabalar ben üç yıl öncesine kadar eski bilgisayarımda çöp grafiklerde oyunlar oynardım ve çok eğlenirdim çöp grafikler olsa bile yani en basit oyunlardan bile zevk alırdım.

İki yıl önce sevdiğim kız hakkında olaylar oldu bana yüz verdi ama sonra başkasına bakmaya başladı onu düşünmekten uyuyamadım vs vs bu olayların ardından şu an yeni bir bilgisayarım var Witcher 3'ü maksimum grafikte oynuyorum ama yarım saatten fazla oynayamıyorum içime sıkıntı basıyor daralıyorum oyunlar zevk vermiyor yapacak bir şey bulamıyorum bunun sebebi nedir çözümü var mıdır? Kaç gündür daralıyorum çünkü
Benimde eskiden öyleydi. Aralıksız saatlerce oyun oynadığımı bilirim. Uzun süre oyunlardan uzak durunca oynayasım geliyor ve oynuyorum. Şimdi sorsan yine sıkılyorum. Başka aktivitelere ağırlık verdim.
 
Birileri ile etkileşim halinde olduğunuz zaman, özelliklede yakın bir etkileşim ise, o etkileşimin sizde uyandırdığı duygularin bilgisayar başında geçirdiğiniz zamandan çok daha iyi olduğunu farketmişsiniz... Aynı durumu yaşadım, yaşıyorum. Nasıl hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.
 
Baglanabilicegin; kendini gelistirdikce, ortaya cikardigin yaratici seyleri gordukce mutlu olabilicegin bir ugras edinmeyi veya bir zanaat ogrenmeyi denedinmi? Grafikerlik, yazarlik, elektronik gibi alanlarda yol kat edebilmek, gelistigini gormek hem kendini surekli mutlu etmeye hemde ozsayginin artmasina yardimci olur :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı