Bilgisayar Parçaları Hangi Mağazadan Alınmalı?

Peki inventus nasıl? Montajını iyi yapıyorlar mı? Bilgisi olan varsa sevinirim.

Gerçekten fiyatlar arasında çok fark var. Herkes bütçesine uygun yerden satın almayı tercih eder. Sonuçta her yıl sistem yenileyecek kadar bütçemiz yok. Sanırım bende biraz daha araştırma yapacağım. Daha sonra Vatan'dan başlayarak, sıra sıra gidip göreceğim mağazaları.

Inventus, Eksen.
Mağazalar hakkında daha detaylı olarak bilgi verebilir misiniz? Belirttiğim kriterler doğrultusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Inventus montaj konusunda iyi ve sistemi göndermeden önce 12 saat test ediyorlar.

Vatan bilgisayar tavsiye ederim. Alışveriş yapanların memnun olduğunu okudum.

Benim kanka var caseking'de calisan ordan aliyorum genelde, yoksa ebay yada amazon...
Hocam peki hangi parçalar, neye göre gümrükte takılır? Eğer gümrükte sorun olursa gümrük parası, parçanın 2 katı oluyormuş diyorlar.

Inventus montaj konusunda iyi ve sistemi göndermeden önce 12 saat test ediyorlar.
Montaj sırasınasında ve test sırasında izleyebiliyor muyuz? Birde arızalı veya herhangi bir sorunu çıkan parçayı, istisnasız değiştiriyorlar mı? Yoksa garantide yan çizme durumları olur mu?

İzleyemiyorsunuz size testi yapıp gönderiyorlar. Garanti konusunda sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum, forumlarda okuduğum kadarıyla memnun kalmayan yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…