Bilgisayar parçaları üniversiteye gitmeden alınmalı mı?

XFG

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hayırlısıyla yerleştirmeler yapıldıktan sonra üniversiteye gideceğim. Akrabam da kalacağım için masaüstü bilgisayar kuracağım. Asıl sorum şu; üniversiteye gitmeden önce bilgisayar parçalarını satın almalı mıyım? Ne de olsa zam geliyor sürekli. Parçaları yanımda götürme konusunda sorun olacağını düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Malum sürekli zam geliyor.

Hocam ben bölümü görsem de görmesem de her halükarda kuracağım bilgisayarı. Ama parçaları ne zaman alsam diye düşünüyorum.

Hocam şu an dolar yükseliyor ve ilk başta ekran kartına yansıyacak fiyat önümüzdeki 1-2 ay içinde bayağı bir zam geleceği bekleniyor bilgin olsun

Almak istediğin sisteme şuan paran yetiyorsa al. Zam gelmese bile en kötü aynı fiyatta kalacaktır zaten.

Hocam şu an dolar yükseliyor ve ilk başta ekran kartına yansıyacak fiyat önümüzdeki 1-2 ay içinde bayağı bir zam geleceği bekleniyor bilgin olsun
Ekran kartı ve anakart elimde mevcut 6-7 ay önce almıştım yatıyor kenarda ikisi de. Sadece geri kalan parçalar eksik.

Hocam şuanda 3100 TL ye Kingston fury renegade 1 tb var Amazon da

Eğer aceleniz yoksa indirimde yakaladıkça almanız daha mantıklı olabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı