Bilgisayar parçalarını kontrol etmek için yazılım önerisi

albertocamus

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Birkaç gün önce şehir değiştirdim ve yolculuk esnasında ekran kartım demonte bir şekilde bilgisayarımı iyi bir şekilde muhafaza ettim. Bilgisayarımı kurduğumda dün gece fark ettiğim bir problem oldu. Ekran durduk yere nadiren de olsa kararıp hemen geri geliyor. Dizi izlerken ve Spotify'da fark ettim. Eskiden yaşadığım yerde ütü yapılırken ekran gidip geliyordu fakat şu anki evde ne ütü ne bir şey çalışırken kendi kendine ekran gidip geldi. İçime kurt düşürdü bu hareket çünkü 2-3 saat içinde 2 defa oldu.

Kullanabileceğim ekspretiz mantığında bir yazılım var mı? Bilgisayarı baştan aşağı tarasın donanım yazılım vs. bir hata tespiti yapabilirse.

Not: Kullandığım 3'lü priz biraz eski gibi ondan olabilir mi?

GPU: RTX 4070 Super (HDMI bağlantısı kullanıyorum)

Teşekkürler.

Bu tarzda bir yazılım varmı bilmiyorum fakat lg flatron model monitörde benzer bir sorun yaşamıştım, sorun genelde priz kaynaklı oluyor.
Monitörü kasayla aynı prize takınca sorun başlıyordu, başka prize takınca düzeliyordu.
Umarım sorununuzu çözer.

Teşekkürler yanıtın için. Akım korumalı priz aldım bakalım. Umarım bir etkisi olur. GPU ya da herhangi bir donanımsal bileşen kaynaklı arıza olmasını inan istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…