Saf alkol temizlik için fazla güçlü, hasara sebep olabiliyor. Su ile seyreltilmesi şart.
Su ile alkolün karıştırılmaması gerektiğini de ilk kez sizden duyuyorum. Alkolün su ile bağ kurması ne gibi bir düşmanlık, anlamadım hala. El dezenfektanları, kolonyalar falan da su ve alkol karışımı temizlik ürünleri mesel.
Saf alkol temizlik için fazla güçlü, hasara sebep olabiliyor. Su ile seyreltilmesi şart.
Su ile alkolün karıştırılmaması gerektiğini de ilk kez sizden duyuyorum. Alkolün su ile bağ kurması ne gibi bir düşmanlık, anlamadım hala. El dezenfektanları, kolonyalar falan da su ve alkol karışımı temizlik ürünleri mesela.
Su ile alkolün karıştırılmaması gerektiğini de ilk kez sizden duyuyorum. Alkolün su ile bağ kurması ne gibi bir düşmanlık, anlamadım hala. El dezenfektanları, kolonyalar falan da su ve alkol karışımı temizlik ürünleri mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.