Bilgisayar Parçalarını Sökmeden Kompresör İle Temizleme

imelihanadolu

Centipat
Merhaba bilgisayarı alalı 1 yıl oldu. 1 yıldır ilk defa kasa içine açtım. Ve malüm içerisi toz toprak olmuş. Yalnız bilgisayar parçalarını söküp takma gibi işlemlerden anlamıyorum. Güçlü bir kompresör var. Bu kompresörü ile kasayı temizlesem acaba fazla hava üflemesinden dolayı ekran kartı işlemci gibi parçalara sorun yaratır mı? Ve kompresör ile temizlemem yeterli olur mu? Yoksa illa parçaları söküp tek tek temizlemem mi lazım?

Havayı verirken fanları tutmazsanız fanlar bir süre sonra cortlar haberiniz olsun. Havayı vereceğiniz fanın dönmesini engellemek için parmağınızla fan yaprağını tutun onun haricinde temizleyebilirsiniz, ben de kompresör ile temizliyorum.

Testleri yaptın geç dönüş yaptım kusura bakmayın elektrikler gitti sorun nerededir
Testleri yaptın geç dönüş yaptım kusura bakmayın elektrikler gitti sorun nerededir

Dosya Ekleri

• image.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 38
Elektrikler gitti derken kasa tamamen mi kapandı?O zaman psu ilk şüphelenilecek paröalardan biri.Ne kadar sıklıkla bu sorun oluşuyordu?Her 1 haftada bir falan mı,yoksa her gün mü?
Elektrikler genel gitti o Gün bizim bölgede bu sorunda haftada 2 3 defa mutlaka oluyor olduğu anda direk reset attığımda yine oluyor ama kapatıp birkaç dakika sonra açtığımda o gün olmuyor birde şöyle birşey var yeni gördüm ekran ve klavye mause gittiğinde klavyenin her hangi bir tuşuna bastığında anlık ışık geliyor o basılan yeri ama elimi çektiğinde ışık tekrardan gidiyor
A
ayruca elektrikler gittiğinde kasa kapalıydı

Bios sürümünüzü kontrol ediniz.Biosdan kaynaklıda olabiliyor bu tarz problemler.Ekran kartı sürücüsü olarakta recommended indirin.Whql ibareli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…