Bilgisayar Performansı İleride Düşebilir mi ?

DDR4 bilemiyorum 2 yıl sonra düşünebilirim. Bu arada 8 gb ram yeterli olur mu olmaz mı ? bir de DDR4 almam illa ki şart mı ?
Şuan ki durumda DDR4 önermem daha stabil olduğunu düşünmüyorum ayrıca çok masraflı. Ram bence yeterli çoğu kişinin dediği gibi sistem yavaşlamaya başladığında parçaları değiştirirsin olur. Eğer sistemi almadıysanız İntel sistem öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ş

Şuan ki durumda DDR4 önermem daha stabil olduğunu düşünmüyorum ayrıca çok masraflı. Ram bence yeterli çoğu kişinin dediği gibi sistem yavaşlamaya başladığında parçaları değiştirirsin olur. Eğer sistemi almadıysanız İntel sistem öneririm.
Aldım birkaç ay önce ve gayet memnunum. 2 sene sonra parça değiştirmeme gerek kalırsa(umarım kalmaz) RAM değişirim. 3-4 sene sonra da ekran kartı geliyor.

Tabi ki çok kolay takabilirsiniz Sata Hard Disk i nasıl takıyorsanız SSD yi de aynı şekilde takabilirsiniz.

AMD nin R5 serisi hesaplı SSD leri var. Dilerseniz Samsung un evo serisi 120 GB lık modelleri de iyidir.

İşletim sistemini ve çok sık kullandığınız programları ve birkaç oyununuzu SSD ye kurarsınız diğer 1 TB lik HDD yi de depo olarak kullanırsınız.

Tabi ki çok kolay takabilirsiniz Sata Hard Disk i nasıl takıyorsanız SSD yi de aynı şekilde takabilirsiniz.

AMD nin R5 serisi hesaplı SSD leri var. Dilerseniz Samsung un evo serisi 120 GB lık modelleri de iyidir.

İşletim sistemini ve çok sık kullandığınız programları ve birkaç oyununuzu SSD ye kurarsınız diğer 1 TB lik HDD yi de depo olarak kullanırsınız.
10-20 tl daha ekleyebilirim. Bu arada SSD alırsam bir daha mı format atmam gerekiyor ?

İşletim sistemini SSD ye kurmanız gerekiyor, HDD ye kurulu ise evet format gerekiyor.

Paranız az ise diğer bileşenleri biraz daha kısmayı deneyin veya 60 GB lık bir SSD de alabilirsiniz.
Sistemi bir kaç ay önce çoktan aldım :) 60 gb yetmez. Her neyse en iyisi SSD işini sonra düşüneyim 3-4 sene sonra alırım ya da.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı