Bilgisayar piyasası düşer mi?

Güzelkullanici

Hectopat
Biliyorsunuz malum dolar artıyor ve ben kasa toplamak istiyordum. Kasa toplayınca 3 ay önceki topladığım şeylerle şimdiki fiyatlar arasında bayağı bir fark var. Sizce şimdi mi alayım yoksa yazı bekleyip yazın mı alayım?

1586809618750.png

Türkiye gibi fukara ülkelerde rezerv para birimleri düşmez, aksine değer kazanır. Dış dünta ile rekabet edebilmek için TL nin değer kaybetmesi şarttır. 5 leri unut. Dolar artık 6larda. 7 lere çıkacak. IMF ile bypass olursa daha da artar, devalüasyon şarttır çünkü. Ülkede de hiç bir şey iyi gitmediği için paran varsa al. Bugün almazsan yarın hiç alamazsın.

Yazın karne kampanyası yapıyordular ama o da olmayacak gibi. Belki ufakta olsa indirim yapabilirler ama şimdikinden ucuz olmaz. O zamanki fiyatını 1 hafta öncesine çekerler ve sende indirim yapmışlar sanarsın. Psikolojik olarak kandırmaya çalışırlar yani.

Fiyatların düşeceğini zannetmem. 2 ay önce 6000 TL olan bilgisayar bugün 6700 civarı. En iyi ihtimal bu fiyatlarda kalır bilgisayarlar, düşeceğini düşünmüyorum. Bence geciktirme.

Biliyorsunuz malum dolar artıyor ve ben kasa toplamak istiyordum. Kasa toplayınca 3 ay önceki topladığım şeylerle şimdiki fiyatlar arasında bayağı bir fark var. Sizce şimdi mi alayım yoksa yazı bekleyip yazın mı alayım?

Sanmıyorum, ama bir ihtimal dolar 5 - 4, 5 seviyelerine geldiğinde direkt alınabilir. Ama dolar 6 - 6, 70 arası gidip gelecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı