Bilgisayar piyasası düşer mi?

Geçen sene 3k olan 5700 XT nitro plus şuan 4.2k falan ise ben böyle piyasanın da...
Bilmiyorum şu ülkede hayal ve hobi yapmak kesinlikle lüx oldu. İnsanlar geçim derdinin son noktalarında, açlıktan kıvranacak seviyeye geldiler. Üstüne pandemi de tam oturdu. Geçen sene 6. aydan beri piyasayı yakından takip ediyorum. Elime para geçti geçecek pandemi sayesinde tekrar ertelendi. Bunların hepsi ard arda gelince insanda gıdam zevk kalıyorsa ne olayım. Bu saatten sonra da topladığım PC'den ne kadar zevk alabileceğim mechuldur. Paranı harcasan kazık yemiş gibi hissediyorsun (ama kimden), harcamasan paran olduğu yerde eriyor. Hayallerin ülkesi Türkiyem.

Son düzenleme:
3 Hafta önce 290 liraya aldığım Sharkoon SHP 650 V2 PSU şu anda 479 liraya satılıyor. Stoklar azaldıkça fırsatçılar fiyatları iyice şişirdi. Sadece elektronikte değil tüm ürünler böyle.

Biliyorsunuz malum dolar artıyor ve ben kasa toplamak istiyordum. Kasa toplayınca 3 ay önceki topladığım şeylerle şimdiki fiyatlar arasında bayağı bir fark var. Sizce şimdi mi alayım yoksa yazı bekleyip yazın mı alayım?

Çok az daha bekle daha sonra ince hesapda cuma günleri saat 8'de Gaming gecesi oluyor en azından 100 er TL 1000ER TL oradan duauyurlar birazda beklersen daha iyi olur bende öyle yapacağım.

Biliyorsunuz malum dolar artıyor ve ben kasa toplamak istiyordum. Kasa toplayınca 3 ay önceki topladığım şeylerle şimdiki fiyatlar arasında bayağı bir fark var. Sizce şimdi mi alayım yoksa yazı bekleyip yazın mı alayım?

Kesinlikle beklemeni tavsiye ederim benim zamanında 3800 civarı bir ücretle aldığım toplama kasa şimdi 6 bin TL civarı baktığın zaman bana sunduğu özellikler gayet güzel fakat bu kadar farkla aynısını almak büyük zarardır bence beklemeni tavsiye ederim.

Param olaa hemen bekleyip düşündüğüm gaming laptopu almak istiyorum ama para yok dolar uçuşta. %50 gümrük vergisi her elektronik aletlere gelecektir.
NVIDIA Tatlı Fırsat RTX Super laptoplar 999$ diyor. Ülkemizde vergilerle işin tatlığı kaçıyor artı olarak pahalıya patlıyor.

Param olaa hemen bekleyip düşündüğüm gaming laptopu almak istiyorum ama para yok dolar uçuşta. %50 gümrük vergisi her elektronik aletlere gelecektir.
NVIDIA Tatlı Fırsat RTX Super laptoplar 999$ diyor. Ülkemizde vergilerle işin tatlığı kaçıyor artı olarak pahalıya patlıyor.
Şimdilik konsollarda aktif ama ben onu dün bir abime söyledim devlet bu virüs işinin acısını teknolojiden çıkartacak gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı