Mamığ
Centipat
Ben şu an depremzede bir 11. sınıf öğrencisiyim ve AYT sınavı ile ilgili endişelerim var. Deprem sürecinde 3 gece Antalya'da Akdeniz üniversitesi KYK yurdunda kalma imkanı elde ettim. Antalya küçüklüğümden beri benim en büyük hayalim olmuştur ve bu üniversiteyi görünce hayalime yol olur mu merak ederek araştırdım. Bilgisayar programcılığı diye bir bölümün burada bulunduğunu öğrendim. Ben yazılım konusunda temeli oldukça sağlam birisiyim. Üniversite olmadan da başarılı olacağıma eminim. Ayrıca ingilizcem sanki on yıldır oradaymış gibi. Neredeyse hiçbir zaman Türkçe kaynağa ihtiyaç duymadım, istisnası da bu konu, yani ingilizcem harika.
Sorum şudur: Akdeniz üniversitesine gitmeyi (bölüm fark etmeksizin, kendimi geliştirebileceğime inanıyorum ama ailemin evinden de çıkmak şart) kafasına koymuş olan ben sizce bilgisayar programcılığı bölümüne gitmeli miyim? Bundan önce 42 İstanbul'da okumayı düşünüyordum fakat Antalya'da bu kadar rahat gitmemin mümkün olduğu bir bölüm bulmak açıkçası şüphe uyandırdı. Bu üniversitede, bu bölümde bulunmuş insanlar cevap verirse sevinirim. Sizce gitmeye değer mi? Orası şart ama bana ayak bağı olmasını istemem.
Sorum şudur: Akdeniz üniversitesine gitmeyi (bölüm fark etmeksizin, kendimi geliştirebileceğime inanıyorum ama ailemin evinden de çıkmak şart) kafasına koymuş olan ben sizce bilgisayar programcılığı bölümüne gitmeli miyim? Bundan önce 42 İstanbul'da okumayı düşünüyordum fakat Antalya'da bu kadar rahat gitmemin mümkün olduğu bir bölüm bulmak açıkçası şüphe uyandırdı. Bu üniversitede, bu bölümde bulunmuş insanlar cevap verirse sevinirim. Sizce gitmeye değer mi? Orası şart ama bana ayak bağı olmasını istemem.