Claw tutuş için RAWM ES21 Pro vs RAWM SH01 Pro

twistrusts

Zeptopat
Daha fazla  
Tutuşum claw. İnternette iki fareyi karşılaştıran pek bir şey bulamadım. Markanın forumda çok önerildiğini gördüm ama hangisini alacağımı bilemedim. Yakın bütçede daha iyi öneriniz varsa da yazarsanız sevinirim.

Sh01 Pro, Viper V3 Pro'nun biraz küçük halı. Yakininizda medimarkt falan varsa gidin orada deneyin Viper V3 üzerinden az buçuk nasıl duracağını tahmin edebilirsiniz. ES21 SH01'e göre daha büyük ve yumuşak hatlı.

SH01 Pro modeli claw tutuşa uygun. Diğeri palm tutuş için. Markaya kötü diyen yok. Bende bir süredir arayıştayım. Bu marka çok çıktı karşıma. Çok baktım bu marka ile waizowl markaları arasında kaldım. Ama ben palm tutuşa sahibim. Waizowl ogm Pro V2 palm tutuşa uygun. Siz bir de Cloud modeline bakın waizowlnin. Belki beğenirsiniz. Farenin dış kaplamalarını çok seviyorlar ve şikayet edene dahaca denk gelmedim.

Ama bütçe 3000 lira ise rawm asla üzmez.

SH01 Pro modeli claw tutuşa uygun. Diğeri palm tutuş için. Markaya kötü diyen yok. Bende bir süredir arayıştayım. Bu marka çok çıktı karşıma. Çok baktım bu marka ile waizowl markaları arasında kaldım. Ama ben palm tutuşa sahibim. Waizowl ogm Pro V2 palm tutuşa uygun. Siz bir de Cloud modeline bakın waizowlnin. Belki beğenirsiniz. Farenin dış kaplamalarını çok seviyorlar ve şikayet edene dahaca denk gelmedim.

Ama bütçe 3000 lira ise rawm asla üzmez.
Hocam cevabınız için teşekkürler. Yarın ikisinden birini alacağım, son kararı verme aşamasındayım, mouseların incelemelerini izledim. SH01 Claw için daha uygun görünüyor ama ES21'e hem claw hem palm için uygun demişler. Ayrıca ES21'in skatezlerine daha iyi demişler ve ağırlık olarak da daha hafif. Halihazırda büyük bir mouse kullandığım için ES21 bu şartlarla da birlikte daha iyi bi seçim mi olur diye düşündüm. Fikriniz ne olur acaba

Palm tutuşuma rağmen SH01 pro aldım. Sorular varsa alırım.
İşte SH01 prom.

Dosya Ekleri

• Rawm SH01 pro on hareket mesafesi azaltmaIMG_20251020_003722.jpg
    Rawm SH01 pro on hareket mesafesi azaltmaIMG_20251020_003722.jpg
    181,7 KB · Görüntüleme: 7
ES21'e tercih etme sebepleriniz nelerdir? Bir de kendi gelen skatezlerine kötü diyorlar, sizce nasıllar
Fazladan bir adet tuşunun olması ve mekanik switch'lerinden dolayı SH01'i tercih ettim. Optik switch'lerin hissiyatları konusunda endişelerim var. Maalesef skatez benim alanım değil, daha skatezlerin jelatinlerini bile çıkarmadım :). Her durumda skatez için ürün almazdım, tutuşa uygunluğu daha önemli değil mi? Bu mouse palm tutuşuma küçük geldi mesela.

Fazladan bir adet tuşunun olması ve mekanik switch'lerinden dolayı SH01'i tercih ettim. Optik Switch'lerin hissiyatları konusunda endişelerim var. Maalesef skatez benim alanım değil, daha skatezlerin jelatinlerini bile çıkarmadım :). Her durumda skatez için ürün almazdım, tutuşa uygunluğu daha önemli değil mi? Bu mouse palm tutuşuma küçük geldi mesela.

SH01 117mm olduğundan direk claw tutuş faresi. Sanırım sizde bunu bilerek almışsınız dır.

Ayrıyeten ES21 palm tutuş faresi dense de dış tasarım olarak her palm tutan oyuncu adapte olamamış. Tüm farelerden biraz daha farklı bir tasarımı var deniyor. Kimisi beğenirken kimisi de adapte olamamış. Alışamamış.

SH01 117mm olduğundan direk claw tutuş faresi. Sanırım sizde bunu bilerek almışsınız dır.

Ayrıyeten ES21 palm tutuş faresi dense de dış tasarım olarak her palm tutan oyuncu adapte olamamış. Tüm farelerden biraz daha farklı bir tasarımı var deniyor. Kimisi beğenirken kimisi de adapte olamamış. Alışamamış.
Direkt claw tutuş faresi olduğunu bilmeden aldım. Uzunluğuna da bakmadım nedense. Aptalca bir pil seviyesini görev çubuğunda gösterme özelliği(yüzde olarak göstermiyormuş meğer) ve fazladan bir adet ulaşılması zor yerde olan tuştu alma sebebim. Dediği gibi o razer'ı inceleyebilseniz çok iyi olacak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı