Bilgisayar programcılığı için laptop önerisi

Bütçe
30-35 bin TL

Voyager 2

Centipat
Katılım
9 Temmuz 2024
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocalarım bilgisayar programcılığı için bir laptop arıyorum,

Aradığım özellikler: Arada çok yorucu olamayan basit oyunları oynayabileceğim bu sebeple içinde bir ekran kartı bulunan, ekran kartının gerekmediği durumlarda pil ömrünü arttırmak için MUX switchi bulunan ve genel olarak bataryası iyi dayanacak bir laptop arıyorum.

Bütçe: 30-35 bin TL.


Mesela bu modeli buldum fiyatı falan da iyi ama MUX switchi var mı yok mu yazmıyor, olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
 
Son düzenleme:
Bilgisayar programcısıyım amacım hafiflik ve serin kalabilen ısınmayan bir laptopdu web tasarım temel işlerimden biridir bunu aldım cihaz buz gibi fan da açmıyor şık zarif hafif ince açıkçası u işlemci işlerimi fazlasıyla görüyor tavsiye ederim piyasada birkaç bin TL aşağı bulabilirsiniz ama 2.el çıkabilir dikkat. Açıkçası Windows tabanlı bir bilgisayarın bu kadar soğuk kalabilmesi özellikle öncesi Zenbook deneyimime kıyasla akıl alır gibi değil sanırım u işlemci olmasının payı var.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı