Bilgisayar programcılığı için üniversite tavsiyesi

onuraltanuyar

Centipat
Daha fazla  
Evet sınava az kaldı önerisi olanlar var mıdır yanıtlara bekliyorum. Şehir hiç fark etmez yazılımı iyi olan bi' üniversite lazım bana. Sadece TYT gireceğim önerileriniz nelerdir?

Şehrindekine git fark etmez en kralı bile tırt.

Ya bi' şey diyeceğim çokta uzak bi' şehire gitmek istemiyorum ama Erzurum da olabilir ya da Yozgat belki Fırat Elazığ nasıldır hiç bilmiyorum inan hiç gitmedim. Daha çok Eskişehir ne kadar memleketim ve doğup büyüdüğüm şehir de olsa tabii. Önlisans bölümü olarak "Bilgisayar Programcılığı" hem bana bi' şeyler katacak bi' üniversite hem de özel ya da kamu tarafında iş imkanı orta / iyi olacak bi' üniversite lazım.

Ya bi' şey diyeceğim çokta uzak bi' şehire gitmek istemiyorum ama Erzurum da olabilir ya da Yozgat belki Fırat Elazığ nasıldır hiç bilmiyorum inan hiç gitmedim. Daha çok Eskişehir ne kadar memleketim ve doğup büyüdüğüm şehir de olsa tabii. Önlisans bölümü olarak "Bilgisayar Programcılığı" hem bana bi' şeyler katacak bi' üniversite hem de özel ya da kamu tarafında iş imkanı orta / iyi olacak bi' üniversite lazım.
Fark etmiyor şehir değiştirip masraf yapmaya değmez. Türkiye'de üniversite yok. Üniversite"cik" var o da bir elin parmağını geçmez. Onlar için şehir değiştirmeye değebilir ama diğer türlü saçmalık olur. Lisans bölümlerinde dahi eğitim verecek kapasitede öğretmen bulunamıyor. Önlisansta bulunacağını mı sanıyorsun. Yaşadığın şehirde tutturursan oraya git tutturamadıysan en yakın ile git.
En iyi yerde bile okusan (bu söyleyeceğim bilişim alanındaki her bölümde geçerli mühendislik falan dahil) orada 2 senede edindiğin bilgileri internette 2 haftada edinebileceğini fark edeceksin. Mezunu olarak söylüyorum. Uludağ'da okudum. Ne öğrendiysem internetten öğrendim.

Fark etmiyor şehir değiştirip masraf yapmaya değmez. Türkiye'de üniversite yok. Üniversite"cik" var o da bir elin parmağını geçmez. Onlar için şehir değiştirmeye değebilir ama diğer türlü saçmalık olur. Lisans bölümlerinde dahi eğitim verecek kapasitede öğretmen bulunamıyor. Önlisansta bulunacağını mı sanıyorsun. Yaşadığın şehirde tutturursan oraya git tutturamadıysan en yakın ile git.
En iyi yerde bile okusan (bu söyleyeceğim bilişim alanındaki her bölümde geçerli mühendislik falan dahil) orada 2 senede edindiğin bilgileri internette 2 haftada edinebileceğini fark edeceksin. Mezunu olarak söylüyorum. Uludağ'da okudum. Ne öğrendiysem internetten öğrendim.

Teşekkür ederim hocam az bi' zaman kala moral verdiğiniz için sağolun.

İş imkanı konusunda da yine kendinde bitiyor iş. Ben mezun olduğumda 3 farklı yerden kabul aldım. Hadi bir tanesi hocanın sayesinde geldi onu çıkarayım 2 farklı yer olsun. Bölüm 84 kişiydi ben hariç iş bulan 3 kişi vardı.

Teşekkür ederim hocam az bi' zaman kala moral verdiğiniz için sağolun.
Rica ederim. Başarılar.

Bilgisayar bölümlerini okumayın sebebi ise Yapay Zeka

tuşa basıyorsun 1 yılda yazacağın kodu 10 saniyede yazıyorsun.
tuşa basıyorsun 1 ayda yapacağın siteyi 10 saniyede yapıyorsun

gibi gibi. hal böyle ise kim ne yapsın Bilgisayar Bölümlerini..

Bilgisayar Yazılım Okumayın Okumayın !!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bilgisayar bölümlerini okumayın sebebi ise Yapay Zeka

tuşa basıyorsun 1 yılda yazacağın kodu 10 saniyede yazıyorsun.
tuşa basıyorsun 1 ayda yapacağın siteyi 10 saniyede yapıyorsun

gibi gibi. hal böyle ise kim ne yapsın Bilgisayar Bölümlerini..

Bilgisayar Yazılım Okumayın Okumayın !!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bu adamın fikrini dikkate almayın. Kendisi sahte hesaplar oluşturarak insanların düşüncelerini etkilemeye çalışıyor. Yapay Zeka hakkında bir bilgisi yok ancak sürekli bilişim ile ilgili bölümleri kötülemeye çalışıyor. Yazılım sadece kod yazmaktan ibaret değildir, bir süreç yönetimidir. Tecrübeli yazılımcıların işinin %5’ini ancak oluşturur kod yazmak.

Ancak şu doğru, 2 yıllık yazılık diplomasında hiçbir işe yaramıyor. İlla okuyacaksanız DGS ile 4 yıllığa tamamlamanızı öneririm. İş bulmak açısından çok önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı