Bilgisayar programcılığı mı tıbbi görüntüleme teknikeri mi?

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar hepinize. Bilgisayar programcılığı ya da radyoloji seçmeyi düşünüyorum. Önceliklerim işsiz kalmamak :D Bu konuda radyoloji daha mantıklı ama onda da KPSS’ye güvenemiyorum. Bu bölümlerde tecrübesi olan, tavsiye verebilecek abi ablalarım var mı? Ek olarak radyasyon benim için sorun değil. Ayrıca çocukluğumdan beri bilgisayar başında olduğum için uzun süre ofis ortamında çalışmak beni yormaz. Kısacası iki bölümde de avantajım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar hepinize. Bilgisayar programcılığı ya da radyoloji seçmeyi düşünüyorum. Önceliklerim işsiz kalmamak :D bu konuda radyoloji daha mantıklı ama onda da KPSS'ye güvenemiyorum. Bu bölümlerde tecrübesi olan, tavsiye verebilecek abi ablalarım var mı? Ek olarak radyasyon benim için sorun değil. Ayrıca çocukluğumdan beri bilgisayar başında olduğum için uzun süre ofis ortamında çalışmak beni yormaz. Kısacası iki bölümde de avantajım var.

Bilgisayar programcılığı okuyacaksanız iş bulmak için kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Sağlık bölümlerinde ise KPSS girmeniz gerekiyor. KPSS sınavından sonra devlete atanamazsanız da özelde çalışma imkanınız var. Tabii iş bulacağınız garanti değil. Hangisine ilginiz varsa onu seçmenizi öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı