Bilgisayar programcılığı mı yoksa web tasarımı ve kodlama mı?

Fruko45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar programcılığı mı yoksa web tasarımı ve kodlama mı? İleride yurt dışına çıkarsam hangisi daha çok iş görür? DGS düşünmüyorum. Açıktan okuyacağım.

Yurt dışında bunların arasındaki isim farkının herhangi bir şeyi etkileyeceğini hiç sanmıyorum. Varlıkları da çok büyük bir etki yapmayacaktır büyük ihtimalle.

Yurt dışında bunların arasındaki isim farkının herhangi bir şeyi etkileyeceğini hiç sanmıyorum. Varlıkları da çok büyük bir etki yapmayacaktır büyük ihtimalle.

Hocam yurt dışı dediysemde greencarddan bahsediyorum. Peki açıktan hangisini okumak mantıklı. Belki ileride greencard çıkar. Örgün okuyamam çünkü büyük ihtimalle inşallah atandım.

Programcılıkta yine web tasarım görüyorsun ama temeli o değil. Bilgisayar konusunda sıfırım, ram nedir bilmem falan tarzı sanırım biraz daha. Yani normalde öyle de ne kadar öğretiliyor bilmiyorum. Web tasarımı bölümünde bilgisayardan uzak kalıp web tasarıma daha çok odaklanıyorsun. Ders programları varsa buraya atabilirsen yorumlayabiliriz.

Programcılıkta yine web tasarım görüyorsun ama temeli o değil. Bilgisayar konusunda sıfırım, RAM nedir bilmem falan tarzı sanırım biraz daha. Yani normalde öyle de ne kadar öğretiliyor bilmiyorum. Web tasarımı bölümünde bilgisayardan uzak kalıp web tasarıma daha çok odaklanıyorsun. Ders programları varsa buraya atabilirsen yorumlayabiliriz.

Hocam kendi PC mi kendim topladım Xeon işlemciyle. Az çok PC'den anlarım.

Bilgisayar programcılığı. Ayrıca yurt dışı düşüncen varsa Computer Science üzerine çalışmalarda bulun.

Ancak bu soru günün sonunda yurt dışında ne yapmak istediğine göre değişir. Özellikle de akademik bir kariyer için mi yurt dışı düşünüyorsun, yoksa direkt gidip çalışmaya başlamak için mi?

Bilgisayar programcılığı. Ayrıca yurt dışı düşüncen varsa Computer science üzerine çalışmalarda bulun.

Ancak bu soru günün sonunda yurt dışında ne yapmak istediğine göre değişir. Özellikle de akademik bir kariyer için mi yurt dışı düşünüyorsun, yoksa direkt gidip çalışmaya başlamak için mi?

Direkt çalışma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı