EnesTech
Hectopat
Türkçe var ama fiyat indirimde Buraya tıklayın eğer alamam diyorsanız acil diyorsanız araştırıyım.
2 yıllık boşuna masraf ve zaman kaybı hocam :dBen şahsen buna inanmıyordum, bu kadar kötü olduğunu hiç düşünmemiştim, gözlerimle görünce akıllandım. Bende kendi yolumu çizmeye çalışıcam sanırım, okuldan fayda gelmeyecek gibi.
C++ yerine python veya c# ile başlaması yararına olacaktır.Türkçe var ama fiyat indirimde Buraya tıklayın eğer alamam diyorsanız acil diyorsanız araştırıyım.
Sistem baştan aşağı yanlış, ne desem boş zaten.2 yıllık boşuna masraf ve zaman kaybı hocam :d
Python var farkındamısın?2 yıllık boşuna masraf ve zaman kaybı hocam :d
C++ yerine python veya c# ile başlaması yararına olacaktır.
Attığın link c++ kursuna yönleniyor.Python var farkındamısın?
Toplamda 8 tane dersim var ve sadece İnkilapçı'nın anlatım tarzını beğendim. Böyle bir iş olur mu ya! Çıldırmamak elde değil.Ben bizzat okula gidip görüyorum bu dersleri, adam bize robotik bir sesle ofis programları anlatıyor, rezillik gerçekten, hiç böyle hayal etmemiştim, tüm hevesim kaçtı. Ne yapıcam bilmiyorum.
Sanırım yanlış okudunuz. Matematik ve İngilizce zaten hemen hemen tüm bölümlerde yer alır ve bilgisayar ile yakından ilgili derslerdir. Bilgisayar Programcılığı bölümünü seçmeden önce tüm bunların farkındaydım zaten ama konuda belirttiğim gibi dersleri en temelinden ele alacaklarını bildiğimden dolayı pek sıkıntı yapmadım kendime çünkü yeterli çalışma ile dersleri geçebileceğimin farkındaydım. Üzerinde durur ve sıkı çalışırsam hala daha geçebileceğime inanıyorum ama ders anlatımlarının bu derecede vasat olmasını beklemiyordum. Öyle bir anlatım tarzları var ki belkide en kolay kısmı en zor kısma dönüştürüyorlar benim gözümde. Üniversitede bir eğitim görevlisinin Türkçesi ve İngilizcesi bu derecede vasat mı olur ya? Sabah saat 10.40'dan beri sadece tek bir dersin notunu çıkarmaya çalışıyorum ama hala daha bitiremedim. O derece uğraştırıyorlar insanı. Konuları daha iyi anlayabilmek ve hem daha açıklayıcı hemde daha akılda kalıcı bir şekilde not çıkarabilmek için üzerinde çok fazla düşündüğüm oluyor. Halbuki güzel bir anlatıma sahip olsa ve imla kurallarına uymuş olsaydılar 1 - 2 saat uğraşacağım yerde en fazla 40 dakika uğraşırdım.Matematik ve ingilizce olmadan nasıl bir eğitim bekliyordunuz da vasat bir eğitim oldu merak ediyorum![]()
Dostum dikkat et bir alta in görüceksin.Attığın link c++ kursuna yönleniyor.
Dostum2 yıllık boşuna masraf ve zaman kaybı hocam :d
Nesne Yönelimli Programlama (C++ ile)Türkçe var ama fiyat indirimde Buraya tıklayın eğer alamam diyorsanız acil diyorsanız araştırıyım.
Ücretliyi zorunlu demedim bununda farkındasın değilmi? Sen ücretsizden bahsediyorsan altta var. C++ indirimde olduğu için dedim.2 yıllık boşuna masraf ve zaman kaybı hocam :d
Türkçe ve ücretsiz olması çok daha iyi olur benim için. Cevaplarınız ve bu kadar ilgili olduğunuz için çok teşekkür ederim size. Umarım vaktinizi çalmıyorumdur ama araştırabilirseniz memnuniyet duyarım. Bu sene ilk sınıf olduğum için derslerim şu şekilde;Türkçe var ama fiyat indirimde Buraya tıklayın eğer alamam diyorsanız acil diyorsanız araştırıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.