Bilgisayar programcılığında uzaktan eğitim fark eder mi?

AldeBaran

Femtopat
Daha fazla  
Alaylı yazılımcı olmaya karar verdim ama bazı sebeplerden dolayı uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyacağım. Hangi üniversiteyi seçeceğime karar veremiyorum çünkü hem 2 senelik hem de uzaktan olduğundan ne fark eder tahmin edemiyorum. Varsa öneri verebilecek olan var mı? (TYT Sıralama:298.000)

Benim sıralamam 1.045.000 civarında, bende İstanbul Üniversitesinde uzaktan eğitim ile grafik tasarım bölümü istiyorum. Araştırdığım ve hocalara sorduğum kadarıyla diplomada bir fark yok. Hemde bölüm programlama olduğundan aslında iş kendini geliştirmekte bitiyor. Benim bölümüm içinde geçerli bu durum.
Bence mantıklı bir karar olacaktır. : )

Benim sıralamam 1.045.000 civarında, bende İstanbul Üniversitesinde uzaktan eğitim ile grafik tasarım bölümü istiyorum. Araştırdığım ve hocalara sorduğum kadarıyla diplomada bir fark yok. Hemde bölüm programlama olduğundan aslında iş kendini geliştirmekte bitiyor. Benim bölümüm içinde geçerli bu durum.
Bence mantıklı bir karar olacaktır. : )
Baktım ama uzaktan eğitim yokmuş orada bilgisayar programcılığı için :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı