Bilgisayar programcılığından AUZEF Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne DGS ile geçilebiliyor mu?

Yazamadım. DGS ile gecilebilecek auzef bölümleri arasında yonetim bilisim yok.

Anadolu açık var ama

Selam, bende aynı durum içerisindeyim İstanbul Üniversitesi'nin sanırım sadece birkaç bölümü DGS ile yapılabiliyor. YBS için sanırım sadece Anadolu Üniversitesi mevcut

2024'te durum nasıl arkadaşlar? Ben de SAÜ YBS'ye geçiş yapmak istiyorum fakat yüksek oranda saçmalık olmakla beraber böyle bir şeçenek yok galiba.

Selam, bende aynı durum içerisindeyim İstanbul Üniversitesi'nin sanırım sadece birkaç bölümü DGS ile yapılabiliyor. YBS için sanırım sadece Anadolu Üniversitesi mevcut

Ben şu anda Anadolu açık YBS deyim. Bence eğitim kalitesi güzel. Tavsiye ederim.

Ben şu anda Anadolu açık YBS deyim. Bence eğitim kalitesi güzel. Tavsiye ederim.
Eğitim kalitesinden daha çok, sosyal bağlantılar, yüz-yüze yapılan konferanslar, iş ve staj imkanları, büyük-küçük işletmelerin reklam amacıyla bu ve buna benzer fırsatları üniversite bünyesinde doğurması gibi sebeplerden ötürü örgün eğitim daha avantajlı benim için. Açıktan üniversite okumanın ancak Udemy ile kendi kendine öğrenmeye bir alternatif olabileceği kanısındayım.

Okuması kolay mı?

Şu an 4. sınıfa geçtim. Şöyle söyleyeyim. 3. sınıftan başlatıyorlar ve sınıfta kalma derdi yok. Sadece dersten kalma derdi var. Eğer sadece okuluna yoğunlaşırsan ve tam zamanlı işte çalışmak yerine part time çalışırsan okunabilecek bir okul. Ama tam zamanlı bir işte çalışırsan eve yorgun dönüyorsun ve derslere çalışma güç yetmiyor. Ve bence bir okul okurken aynı anda da açıktan okunmaz. Çok zor. Yoğunluğunu okula vermen gerekiyor yani genel olarak. Zekeriya Erkaya bu YouTube kanalından daha iyi bilgiler alabilirsin.

Şu an 4. sınıfa geçtim. Şöyle söyleyeyim. 3. sınıftan başlatıyorlar ve sınıfta kalma derdi yok. Sadece dersten kalma derdi var. Eğer sadece okuluna yoğunlaşırsan ve tam zamanlı işte çalışmak yerine part time çalışırsan okunabilecek bir okul. Ama tam zamanlı bir işte çalışırsan eve yorgun dönüyorsun ve derslere çalışma güç yetmiyor. Ve bence bir okul okurken aynı anda da açıktan okunmaz. Çok zor. Yoğunluğunu okula vermen gerekiyor yani genel olarak. Zekeriya Erkaya bu YouTube kanalından daha iyi bilgiler alabilirsin.

Hocam hiç çalışmadan 2 sene bitmez mi?

Hocam hiç çalışmadan 2 sene bitmez mi?

Kolayca bitirilebilecek bir bölüm değil hafife almamak gerek yönetim bilişim sistemleri EA bölümlerinin en sağlamlarından. Kişiye göre değişir lakin orta ileri zorlukta denebilir.

Zekeriya Bey'in çok yardımı dokunuyor gerçekten. Bende şu an 4.sınıfa geçtim. Bölüm, dersler ve eğer bilgisayar programcılığından bu bölüme geçildiyse oldukça kaliteli bir bölüm. Hayatı zor olanlar içinse 2 3 ay çalışıp tekrar derslere odaklanmak mümkün, Full time ikisi bir arada zor oluyor fakat iş temposu yoğun değilse hallolucak bir durum. Benim gibi bilgisayar donanımları, bileşenleri ve başlangıç düzeyde programlama dilleri eğitimi görenler için hem bu yolda hem de bölüm bünyesindeki işletme ile bu durumu pekiştirmek oldukça iyi bir fikir açıkçası. Kendini geliştiren veyahut istekleri doğrultusunda giden insan her şeyi başarır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı