Ben reyhan Yoctopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #1 Klavye de çalışmıyor, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2021
KenKaneki1903 Picopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et format atmak istiyormusun istemiyosan kasayı aç belki anakartının üzerinde reset diye buton vardır ona bas düzelir büyük ihtimal ama olmayadabilir Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et format atmak istiyormusun istemiyosan kasayı aç belki anakartının üzerinde reset diye buton vardır ona bas düzelir büyük ihtimal ama olmayadabilir
KS KS Ben reyhan Yoctopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #3 KenKaneki1903 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et format atmak istiyormusun istemiyosan kasayı aç belki anakartının üzerinde reset diye buton vardır ona bas düzelir büyük ihtimal ama olmayadabilir Genişletmek için tıkla... teşşekürler deniyeceğim bu bu KenKaneki1903 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et format atmak istiyormusun istemiyosan kasayı aç belki anakartının üzerinde reset diye buton vardır ona bas düzelir büyük ihtimal ama olmayadbilir Genişletmek için tıkla... knk denedim bu basmanın bir adabı gibi birşey var mı birde klavye çalışmıyor haberin olsun KenKaneki1903 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et format atmak istiyormusun istemiyosan kasayı aç belki anakartının üzerinde reset diye buton vardır ona bas düzelir büyük ihtimal ama olmayadabilir Genişletmek için tıkla... format atmak istiyorum Son düzenleme: 15 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
KenKaneki1903 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et format atmak istiyormusun istemiyosan kasayı aç belki anakartının üzerinde reset diye buton vardır ona bas düzelir büyük ihtimal ama olmayadabilir Genişletmek için tıkla... teşşekürler deniyeceğim bu bu KenKaneki1903 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et format atmak istiyormusun istemiyosan kasayı aç belki anakartının üzerinde reset diye buton vardır ona bas düzelir büyük ihtimal ama olmayadbilir Genişletmek için tıkla... knk denedim bu basmanın bir adabı gibi birşey var mı birde klavye çalışmıyor haberin olsun KenKaneki1903 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et format atmak istiyormusun istemiyosan kasayı aç belki anakartının üzerinde reset diye buton vardır ona bas düzelir büyük ihtimal ama olmayadabilir Genişletmek için tıkla... format atmak istiyorum