Bilgisayar reset sonrası görüntü gelmiyor

Sanada hayırlı akşamlar, problem olursa ben buradayım.

Az önce test yaparken RAM'leri çıkartıp takıyordum açma düğmesine bastım açıldı içeri gittim geldim sistem kendini kapatmış hiçbir türlü elektrik gelmiyor düğmeye basıyorum tık yok sorun güç kaynağı başka ihtimal yok değil mi?

Az önce test yaparken RAM'leri çıkartıp takıyordum açma düğmesine bastım açıldı içeri gittim geldim sistem kendini kapatmış hiçbir türlü elektrik gelmiyor düğmeye basıyorum tık yok sorun güç kaynağı başka ihtimal yok değil mi?
5-10 dk. bekleyin yine açılmazsa güç kaynağı kesinlikle arızalanmıştır.

Hocam aslında bayağı güzel bir PSU nuz var nasıl bozulabilirki.

Evet bilgisayar parçalarım gerçekten kalitelidir ama işte elektronik ürün şans işi eski bilgisayarımda da güç kaynağı değişmişti oda Cooler Master 700W nasip kısmet işte neyse hepinize teşekkür ederim bugün kargoya vereceğim.

Evet bilgisayar parçalarım gerçekten kalitelidir ama işte elektronik ürün şans işi eski bilgisayarımda da güç kaynağı değişmişti oda Cooler Master 700W nasip kısmet işte neyse hepinize teşekkür ederim bugün kargoya vereceğim.
Dediğiniz gibi bazen bu tür sorunlar çıkabiliyor.

Merhaba.

Bilgisayarım yeni aldığımda sorun gözükmüyordu 1 ay kullandım fakat bazı sebeplerde bilgisayar üzeri naylon ile kapattım ve muhafaza edip 2 ay kapalı kaldı kış ayında evde soğuktu çünkü evi kapatmıştım.

İlk başta ekran kartından coil whine sesine benzer bir sesler aldım ekran kartını söktüm kontrol ettim temizledim.
Güncelleme yaptım BIOS pilini çıkardım taktım BIOS'u resetledim RAM'leri test ettim ekran kartı sıcaklığını test ettim normal.

Masaüstünde nette dolanırken reset atıyor anakart CPU ışığı yanıyor öyle kalıyor reset atıyorum düzeliyor sürekli olan bir şey değil.

Sistem:
AMD Ryzen 2700X.
MSI B450 GAMING Plus Max.
2X 8 GB 16 GB 3000 MHz RAM.
Cooler Master V2 MWE 600W 80+ Bronze.
MSI GTX 980 4 GB Gaming.

Bende de oluyordu üst üste reset atarsan olur. Onun dışında PC ile ilgili sorun olmalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı