Bilgisayar sadece "Discard changes end exit" yapınca açılıyor

Narita

Femtopat
Bilgisayarın kendisi açılıyor. Kasaya elektrik geliyor fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor. Bayağı bir kapatıp açıp kapatıp açınca 1 kez kendi kendine açılıp kapanıyor. Sonra açılıyor. Ben bunu parçalarla ilgili bir sıkıntı olarak zannetim ilk başlarda ama şunu fark ettim. BIOS pilini söküp taktım. Gine olmadı. Ama bu sefer açıp kapatmalarımın arasında normal Windows değil de BIOS açıldı. Ardından biraz BIOS'u kurcalarken belki bir şey keşfederim diye discard changes end exit yaptığım zaman her seferinde Windows açılıyor. Eğer elektrikler falan gitmez ise bilgisayarı normal bir şekilde kapattığım zaman direkt BIOS ekranına atıyor bilgisayar. Oradan discard changes yapıyorum ve açılıyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Aklıma bir tek bundan bir yıl önce yaptığım ekran kartı güncellemem geliyor. Onu yaptıktan 1 ay sonra falan bu hatayı almaya başladım. Belki daha az bir sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…