esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #1 Bilgisayarda tüm ağlar görünüyor fakat evin internetini görmüyor. Windows'u ilk kurduğumda 2 gün boyunca hiç gözükmeme sorunu olmadı. 2 günün sonunda oldu. Driver sıkıntısı gibi sıkıntılar yok veya ünlem falan yok. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2022
Bilgisayarda tüm ağlar görünüyor fakat evin internetini görmüyor. Windows'u ilk kurduğumda 2 gün boyunca hiç gözükmeme sorunu olmadı. 2 günün sonunda oldu. Driver sıkıntısı gibi sıkıntılar yok veya ünlem falan yok. Ne yapabilirim?
KS KS esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #11 LuffyBey dedi: Aynen bende de öyleydi. Genişletmek için tıkla... İnşallah çözülür o kadar saçma bir sorun ki işletim sistemini kullanamıyorsun resmen. Hangisine tıklayacağım. @LuffyBey Artı 0 Eksi
LuffyBey dedi: Aynen bende de öyleydi. Genişletmek için tıkla... İnşallah çözülür o kadar saçma bir sorun ki işletim sistemini kullanamıyorsun resmen. Hangisine tıklayacağım. @LuffyBey
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 20 Nisan 2022 #12 esadtetik dedi: İnşallah çözülür o kadar saçma bir sorun ki işletim sistemini kullanamıyorsun resmen. Eki Görüntüle 1365510 Hangisine tıklayacağım. @LuffyBey Genişletmek için tıkla... Özellikler> yapılandır> gelişmiş. Artı 0 Eksi
esadtetik dedi: İnşallah çözülür o kadar saçma bir sorun ki işletim sistemini kullanamıyorsun resmen. Eki Görüntüle 1365510 Hangisine tıklayacağım. @LuffyBey Genişletmek için tıkla... Özellikler> yapılandır> gelişmiş.
KS KS esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #13 LuffyBey dedi: Özellikler> yapılandır> gelişmiş. Genişletmek için tıkla... Ayarı yaptığımda tekrar giriyorum eski haline dönüyor. Artı 0 Eksi
LuffyBey dedi: Özellikler> yapılandır> gelişmiş. Genişletmek için tıkla... Ayarı yaptığımda tekrar giriyorum eski haline dönüyor.
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 20 Nisan 2022 #14 esadtetik dedi: Ayarı yaptığımda tekrar giriyorum eski haline dönüyor. Genişletmek için tıkla... Ayarı değiştirdikten sonra Tamam'a basıp çıkın hocam. Artı 0 Eksi
esadtetik dedi: Ayarı yaptığımda tekrar giriyorum eski haline dönüyor. Genişletmek için tıkla... Ayarı değiştirdikten sonra Tamam'a basıp çıkın hocam.
KS KS esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #15 LuffyBey dedi: Ayarı değiştirdikten sonra Tamam'a basıp çıkın hocam. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam. @LuffyBey Son düzenleme: 20 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
LuffyBey dedi: Ayarı değiştirdikten sonra Tamam'a basıp çıkın hocam. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam. @LuffyBey
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 20 Nisan 2022 #16 esadtetik dedi: Olmuyor hocam. @LuffyBey Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum o zaman. Artı 0 Eksi
KS KS esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #17 LuffyBey dedi: Maalesef bilmiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Sizde nasıl oluyor tıkladığınızda. Artı 0 Eksi
LuffyBey dedi: Maalesef bilmiyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Sizde nasıl oluyor tıkladığınızda.
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 20 Nisan 2022 #18 esadtetik dedi: Sizde nasıl oluyor tıkladığınızda. Genişletmek için tıkla... Tamam deyip çıkıyorum ve aynı şekilde kalıyor bende bir sorun yok. Artı 0 Eksi
esadtetik dedi: Sizde nasıl oluyor tıkladığınızda. Genişletmek için tıkla... Tamam deyip çıkıyorum ve aynı şekilde kalıyor bende bir sorun yok.
KS KS esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #19 LuffyBey dedi: Tamam deyip çıkıyorum ve aynı şekilde kalıyor bende bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim? @LuffyBey buradan bir şey seçip mi sizin gösterdiğinizi yapacağım yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 20 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
LuffyBey dedi: Tamam deyip çıkıyorum ve aynı şekilde kalıyor bende bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim? @LuffyBey buradan bir şey seçip mi sizin gösterdiğinizi yapacağım yardımcı olur musunuz?
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 20 Nisan 2022 #20 esadtetik dedi: Ne yapabilirim? @LuffyBey buradan bir şey seçip mi sizin gösterdiğinizi yapacağım yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1365592 Genişletmek için tıkla... Ülke bölge 2.4GHz olan seçeneğe tıklayıp ekran görüntüsü atar mısınız? Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
esadtetik dedi: Ne yapabilirim? @LuffyBey buradan bir şey seçip mi sizin gösterdiğinizi yapacağım yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1365592 Genişletmek için tıkla... Ülke bölge 2.4GHz olan seçeneğe tıklayıp ekran görüntüsü atar mısınız? Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın.