Bilgisayar sadece ev internetini görmüyor

esadtetik

Picopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bilgisayarda tüm ağlar görünüyor fakat evin internetini görmüyor. Windows'u ilk kurduğumda 2 gün boyunca hiç gözükmeme sorunu olmadı. 2 günün sonunda oldu. Driver sıkıntısı gibi sıkıntılar yok veya ünlem falan yok. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Wi-Fi şifrenizi girip deneyin bir de.

Bişey sorcam Ben format attım diyelim tekrar hata verdi görmedi interneti bu Netmaster'a gidip tekrar mı bu ayarları yapmak lazım yoksa sürekli aynı duruyor mu?

Bir şey soracağım ben format attım diyelim tekrar hata verdi görmedi interneti bu Netmaster'a gidip tekrar mı bu ayarları yapmak lazım yoksa sürekli aynı duruyor mu?

Sadece bilgisayardaki ülke bölge kanalı ayarını değiştirmeniz yeterli olacaktır. Bu arada sorun çözüldü mü?

Sadece bilgisayardaki ülke bölge kanalı ayarını değiştirmeniz yeterli olacaktır. Bu arada sorun çözüldü mü?

Yapıyorum şimdi teşekkürler.
Kontrol kanalı 10 bende 5 mi yapayım yanında da 10 harici girişim seviyesi yazıyor.
@LuffyBey

Son düzenleme:
Ülke bölge ayarını #1 (1-13) yapıp tamama basıp çıkın. Bunu yaptınız mı?

Net Master'ı yapıyordum daha bir şey kalmadıysa kapatıyorum sadece 5'i yaptım.
Ülke bölge ayarını #1 (1-13) yapıp tamama basıp çıkın. Bunu yaptınız mı?
seçtim tamam dedim internet gidip geldi ama tekrar açtığımda eski hali gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…