Merhabalar, bilgisayarımın açma tuşuna bastığımda saniyelik olarak fan çalışıp ışık verip sonra kapanıyordu. Parçaları söküp tekrar taktım. Bu sefer de açma tuşuna bastığımda sadece tek bir fan çalışıyor ve kısa devre yapıyor gibi değişik bir ses çıkıyor içinden. ( cız cız gibi bir ses )
PSU girişlerini kontrol ettim, çıkartıp taktım. Hala sorun aynı.
Sonradan olan bir problemse kısa devre olamaz. Takar takmaz bilgisayar açılıp kapanıyorsa vs. kısa devredir.
Statik elektrik birikmiştir kasada falan diyorlar o yüzden PSU kapalıyken ama prize takılıyken kapama tuşuna basıp deneyin diyorlar. Bir de hibernation denen garip bir durum var, bilgisayarı ondan çıkartıyor.
Sonradan olan bir problemse kısa devre olamaz. Takar takmaz bilgisayar açılıp kapanıyorsa vs. kısa devredir.
Statik elektrik birikmiştir kasada falan diyorlar o yüzden PSU kapalıyken ama prize takılıyken kapama tuşuna basıp deneyin diyorlar. Bir de hibernation denen garip bir durum var, bilgisayarı ondan çıkartıyor.
Bilmiyorum. Ne desem yalan olur. Yakmamıştır bence.
Hayır. CM PSU'ların çoğu kötü.
XPG Pylon, Corsair CX 550F (650 ve 750 modelleri de var, indirimde bulunursa 750F 650 civarına düşüyor sanırım), MSI 650w PSU vs. bakın. Üçü de güzel modeller, bütçenize uyanı alabilirsiniz.
En ucuz Corsair CV650 CP-9020236-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CV650 CP-9020236-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.464,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hayır. CM PSU'ların çoğu kötü.
XPG Pylon, Corsair CX 550F (650 ve 750 modelleri de var, indirimde bulunursa 750F 650 civarına düşüyor sanırım), MSI 650w PSU vs. bakın. Üçü de güzel modeller, bütçenize uyanı alabilirsiniz.