Bilgisayar şarjdayken mikrofondan cızırtılı ses gidiyor

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    142,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Buyurun sinyal islemeye vesaire bakayim sonra donecegim size.
Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer yine bu sekilde cikiyor sesim.
Drive'a attığınız dosya erişimi reddediyor. Dosyaya erişemiyorum.
Buradan
ses kartı sürücünüzü yükleyerek dener misiniz? Ayrıca aşağıya bilgisayarınızın destek sayfasını bırakıyorum. Doğru model olduğuna emin olun ve daha önceden yapmadıysanız bütün sürücüleri indirerek kurun.
Ayrıca bilgisayarınızı başka prizde şarja takarak veya kulaklığınızı başka bilgisayara takarak denemiş miydiniz? Güncel değilse BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Drive'a attığınız dosya erişimi reddediyor. Dosyaya erişemiyorum.
Buradan
Ses kartı sürücünüzü yükleyerek dener misiniz? Ayrıca aşağıya bilgisayarınızın destek sayfasını bırakıyorum. Doğru model olduğuna emin olun ve daha önceden yapmadıysanız bütün sürücüleri indirerek kurun.
Ayrıca bilgisayarınızı başka prizde şarja takarak veya kulaklığınızı başka bilgisayara takarak denemiş miydiniz? Güncel değilse BIOS güncellemesi yapabilirsiniz.

Teşekkürler sorunum cozuldu priz degisince oldu tekrardan cok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı