Bilgisayar satarken bilgiler içinde kalır mı?

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı 2.elden satmayı düşünüyorum. İçindeki tüm bilgilerim kalır mı? Bunları komple sıfır nasıl temizleyebilirim? Çünkü Steam hesaplarım, Riot hesaplarım, maillerim benim için değerli. Steam kütüphanem gerçekten iyi. Nasıl hepsini temizleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki arkadaşlar "bu bilgisayarı sıfırla" oradan sıfırlayıp hesabımı girdiğimde,
10-15 tane oturum çıkıyor.
Aldığımdan beri 10 kere falan formatlamışımdır 3 sene içinde.
Bu oturumları nasıl silebilirim peki?

USB'den Windows yüklerken diski biçimlendir yaparsan hepsi gider.
Ve tüm dosyalarında aynı zamanda.

Nerede oturum çıkıyor?
Eğer Microsoft hesabınızı veya Google hesabınızı giriş yaparsanız o şifreler oraya kayıtlıdır bilgisayara değil.
Ama USB den formatlarsanız herşey silinir bilgisayarda.
Bilgisayarınızda başlat kısmına bu bilgisayarı sıfırla yazın, ardından o kısımdan sıfırladığınız zaman 1 saat içerisinde tüm diski sıfırladı diyelim. Size ardından bir microsoft hesabı ile giriş yapmanızı istiyor (hotmail). Giriş yaptıktan sonra eğer format sonrası yeni bir microsoft hesabı açtıysanız, "Yeni bilgisayar olarak kaydet" seçeneği var. Ama bende burda 10 tane bilgisayar var. Bunları nasıl silebilirim diyorum :D

Bilgisayarınızda başlat kısmına bu bilgisayarı sıfırla yazın, ardından o kısımdan sıfırladığınız zaman 1 saat içerisinde tüm diski sıfırladı diyelim. Size ardından bir microsoft hesabı ile giriş yapmanızı istiyor (hotmail). Giriş yaptıktan sonra eğer format sonrası yeni bir microsoft hesabı açtıysanız, "Yeni bilgisayar olarak kaydet" seçeneği var. Ama bende burda 10 tane bilgisayar var. Bunları nasıl silebilirim diyorum :D
Siz kendi hotmail hesabınızı girdiğinizde çıkıyorsa sizin hotmail hesabiniza kayitlidir. Microsoftun sitesine girip hesap özelliklerine/ayarlarına gir cihazlara gir veya güvenlikte de olabilir orada çıkar kayıtlı cihazlar.

Sıfırla dedikten sonra Tüm dosyaları sil diyor musunuz?
Veya ben birşey anlamadım fotoğrafını atabilir misiniz?
1732730344493.png

Tek bir bilgisayar görünüyor oda şuanda aktif olarak kullandığım. Ama ben bu bilgisayarı sıfırladıktan sonra bu maili tekrar girdiğimde bana 10 tane eski cihaz oturumlarını gösteriyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı