Bende sana başka bir açıdan yaklaşıyım. Eğer arkadaş çevren varsa ve onlarla çok takılıyorsan. Düşüncen 20 bin TL'lık PC'den de girer oynarım hesabın varsa o iş yaş olduğunu belirtiyim. Şu an piyasada 20-30 binlik laptoplar 1 yıl sonra isetnilen performansı  vermiyor. Soğutma problemleri, FPS problemleri vs. neyse işin aslı solo playersan insanlarla çok takılmayı sevmiyorsan PS5 tabii daha mantıklı. (PS5'ın da kendi içinde communitysi var ama çok efektik bir grup bulamıyorsun.) Basic işlerini ortalama laptopta halledersin ama oyun oynayacağın zaman tek tuşla ayar yapmadan saatlerce PS5 da takılırsın. Bu biraz da ne beklediğinle alakalı. MMORPG, MOBA, CS:GO vs gibi oyunları çok oynuyorsan PS5 bir yerden sonra rafa kaldırırsın. Tecrübeyle sabit. Ben PS5 aldım üstüne OLED TV aldım yani yatırımımı öyle bir yapmıştım ki konsolun en iyi halini oynadım diyebilirim. Günün sonunda wowa döndük, CS oynadık filan derken bir baktım ne TV'yi ne PS5'yı kullanıyorum. Elimde bir laptop istediğim performansı vermiyor. Laptopu sattım, PS5 OLED TV'yi sattım. Güzel bir monitör ortalama bir PC dizdim kalan parayı da yedim. Şu an daha mutluyum diyebilirim. Yaşamam gerekiyormuş yaşadık. Tabii benim için pahalı bir tecrübe oldu.