Bilgisayar satılıp scooter alınmalı mı?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
RTX2060 Ryzen 5 3600 144Hzli bir sistemim var. Bunu aldım ama biryandanda sıkılmaya başladım. 1000W bir scooter alsam gezerdim diye düşünüyorum ama satınca da sıkılır mıyım? Kafasındayım sizin önerileriniz nedir? Siz olsaydınız ne yapardınız eski bir bilgisayarım varken cok hevesliydim. Yeni bilgisayar alınca o hevesim gitti gibi okula işe arabayla gidiyorum ama gelirken otobüsle dönüyorum. Scooterle gider scooterle dönerim diye düşündüm arada gezerim ama sıkılır mıyım sizin düşünceleriniz nedir?

Bisiklet almanızı öneririm ama scooter da kötü bir seçenek değil, bilgisayarınızı satmayı önermem ama çok istiyorsanız satıp alın.

Son düzenleme:
RTX2060 Ryzen 5 3600 144hzli bir sistemim var. Bunu aldım ama biryandanda sıkılmaya başladım. 1000W bir scooter alsam gezerdim diye düşünüyorum ama satınca da sıkılır mıyım? Kafasındayım sizin önerileriniz nedir? Siz olsaydınız ne yapardınız eski bir bilgisayarım varken cok hevesliydim. Yeni bilgisayar alınca o hevesim gitti gibi okula işe arabayla gidiyorum ama gelirken otobüsle dönüyorum. Scooterle gider scooterle dönerim diye düşündüm arada gezerim ama sıkılır mıyım sizin düşünceleriniz nedir?

Hiç sıkılmazsın gayet güzel sat bilgisayarını al ama sakın Onvo alma mesela bood Q1000 modelini alabilirsin 1000 watt bende 500'lük olanı var 50 ile gidiyor 1000 km de gayet iyi hiç teknik servise gitmedi Onvo falan alırsan 1000 km de 5-6 kere servise gider ben dağda taşta zor şartlar altında kullandım hiçbir kere bile sıkıntı çıkarmadı dostum.

RTX2060 Ryzen 5 3600 144hzli bir sistemim var. Bunu aldım ama biryandanda sıkılmaya başladım. 1000W bir scooter alsam gezerdim diye düşünüyorum ama satınca da sıkılır mıyım? Kafasındayım sizin önerileriniz nedir? Siz olsaydınız ne yapardınız eski bir bilgisayarım varken cok hevesliydim. Yeni bilgisayar alınca o hevesim gitti gibi okula işe arabayla gidiyorum ama gelirken otobüsle dönüyorum. Scooterle gider scooterle dönerim diye düşündüm arada gezerim ama sıkılır mıyım sizin düşünceleriniz nedir?

Bu işin kışı da var hocam onu unutmayın kışın çok zorluk çekersiniz.

Hiç sıkılmazsın gayet güzel sat bilgisayarını al ama sakın Onvo alma mesela bood Q1000 modelini alabilirsin 1000 watt bende 500'lük olanı var 50 ile gidiyor 1000 km de gayet iyi hiç teknik servise gitmedi Onvo falan alırsan 1000 km de 5-6 kere servise gider ben dağda taşta zor şartlar altında kullandım hiçbir kere bile sıkıntı çıkarmadı dostum.

Onvo RX01 modeli cok hoşuma gitmeye başladı alsammı acaba?

Bu işin kışı da var hocam onu unutmayın kışın çok zorluk çekersiniz.

İstanbul'da oturuyorum kışın en fazla yağmur yağar onda da cok gitmem sağa sola ama bilmiyorumya ne yapsam acaba

Onvo RX01 modeli cok hoşuma gitmeye başladı alsammı acaba?

İstanbul'da oturuyorum kışın en fazla yağmur yağar onda da cok gitmem sağa sola ama bilmiyorumya ne yapsam acaba.

Hocam akan trafikte motorlara bile saygı yokken siz çok zorluk çekersiniz. Ayrıca bu scooterlerin kayması yerdeki ufak bir su göletine bakar. Yine sıkıldıysanız satın bilgisayarınızı. Başka hobilere de yönelebilirsiniz.

Hocam akan trafikte motorlara bile saygı yokken siz çok zorluk çekersiniz. Ayrıca bu scooterlerin kayması yerdeki ufak bir su göletine bakar. Yine sıkıldıysanız satın bilgisayarınızı. Başka hobilere de yönelebilirsiniz.
biraz haklısınız o konuda ona diyeçek birşey yok tek sorunda kafamda o oyüzden alıp almamak arasında kararsızım.

Scooter derken motosiklet yapılı olanları kast ediyorsan al, ama martı gibi olanlardan uzak dur.

Martı gibi olanlardan 50 ile falan gidiyorlar onlar güzel olmaz mı ya?

Elektrikli ayakta gidilen scooterlar kadar boş icat yok. Onun yerine bir bisiklet çok daha şekil ve güvenli bir araç olacaktır.

Bisiklet insanı yoruyor yokuşlarda onlar cok zevkli gelmiyor nedense.

Cok trafikte sürecek değilim ama arada ara caddelerde Max yol hızı 45-50 olan yollarda sürerim onlar icinde cok sıkıntı olacağını düşünmüyorum şu anda cok sıkıcı gelmeye başladı bilgisayar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı