MSI 32" G32cq5p 170Hz 1ms vs ASUS 27" ROG STRIX XG27acs 1ms 180Hz 2K IPS

Bütçe
12000

Dexterr Morgan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-RX 6700 XT 12 GB
-İ7 11400F
-2x16 GB Corsair RAM
-ASUS TUF GAMING B560M-PLUS
-1 TB M.2 SSD
-600 W DEEPCOOL
-AKVARYUM KASA
Selamunaleyküm yarına monitör alacağım ama aklımda sorular var bu 2 monitör arasında kaldım. Ama hangisini alacağımı bilmiyorum önerinize ihtiyacım var sistemim güçlü bir sistem her türlü oyun oynarım sizce hangisi alınmalı ya da önerdiğiniz başka monitör varsa söyleyebilir misiniz?

• RX 6700 XT 12 GB.
  • i7 11400F.
  • 2x16 GB Corsair RAM.
  • ASUS TUF Gaming B560M-Plus.
  • 1 TB M.2 SSD.
  • 600W DeepCool.
  • Akvaryum kasa.

Selamunaleyküm yarına monitör alacağım ama aklımda sorular var bu 2 monitör arasında kaldım. Ama hangisini alacağımı bilmiyorum önerinize ihtiyacım var sistemim güçlü bir sistem her türlü oyun oynarım sizce hangisi alınmalı ya da önerdiğiniz başka monitör varsa söyleyebilir misiniz?

• RX 6700 XT 12 GB.
  • i7 11400F.
  • 2x16 GB Corsair RAM.
  • ASUS TUF Gaming B560M-Plus.
  • 1 TB M.2 SSD.
  • 600W DeepCool.
  • Akvaryum kasa.
İkiside alınmaz.
Bunu alabilirsin.

@815867 Vatan MediaMarkt gibi yerlerden dokunup görerek seçmek daha çok içime siniyor eğer varsa 2K vatan ya da MediaMarkt'ta varsa alabilirim bütçem 15 bin TL oldu.

Vatan MediaMarkt gibi yerlerden dokunup görerek seçmek daha çok içime siniyor eğer varsa 2K vatan ya da MediaMarkt'ta varsa alabilirim bütçem 15 bin TL oldu.
Pek fark olmuyor ve ölü piksel vb. durumlarında internet üzerinden monitörü iade etmek çok daha kolay. Attığım monitörü nasıl buldunuz?
Şimdi siz büyük, kavisli ve iyi bir monitör istiyorsunuz değil mi?

@815867 monitör güzel hoş benim içinde zaman ayırmışsınız ama VA panel çok sevmiyorum IPS panel almak istiyorum, 27 inç ile 32 inç fark etmez kavisli olup olmaması da fark etmez ama internetten aldığım her ürün patladı ve internetten almak içime sinmiyor eğer varsa dediğim mağazalardan olursa çok daha iyi olur.

@815867 monitör güzel hoş benim içinde zaman ayırmışsınız ama VA panel çok sevmiyorum IPS panel almak istiyorum, 27 inç ile 32 inç fark etmez kavisli olup olmaması da fark etmez ama internetten aldığım her ürün patladı ve internetten almak içime sinmiyor eğer varsa dediğim mağazalardan olursa çok daha iyi olur.
VA panel sevmiyorsanız eğer niye konu başlığında VA panel monitör var? Orda kocaman incelemesi var çok kaliteli bir VA monitör. Ghosting ve gecikme durumu gayet iyi, renk gamutu yüksek ve VA panel olduğu için siyahları çok koyu, keyif veriyor.

Ölü piksel vb. çıksa bile internetten kolayca iade edebiliyorsunuz monitörü. Mağazadan alırsanız bol Çin'li marka sponsorlu teknoloji çalışanı "iade edemezsiniz" diyecek, markayla iletişime geçmek zorunda kalacaksınız.

@815867 cidden unutmuşum özürdilerim yanlış bilgilendirmişim maalesef fikrim değişmeyecek internetten alamam yaşanmışlığım var hem de ailemle ortak alacağım için ailemde yok diyeceği için alamam. Büyük ihtimalle ASUS 27" ROG STRIX XG27acs modelini alacağım.

@815867 cidden unutmuşum özürdilerim yanlış bilgilendirmişim maalesef fikrim değişmeyecek internetten alamam yaşanmışlığım var hem de ailemle ortak alacağım için ailemde yok diyeceği için alamam. Büyük ihtimalle ASUS 27" ROG STRIX XG27acs modelini alacağım.
Ne yaşadınız ki?

Ölü piksel vb. çıksa bile internetten kolayca iade edebiliyorsunuz monitörü. Mağazadan alırsanız bol Çin'li marka sponsorlu teknoloji çalışanı "iade edemezsiniz" diyecek, markayla iletişime geçmek zorunda kalacaksınız.
Bu gerçek var.

@815867 Bir telefon aldım o zamanın orta segment üstü telefonlarından telefonun ekranı patlak geldi değişim yapmaya çalıştık filan kabul etmediler kargo şirketi hatalı filan dediler paramız yandı daha üstüne para ekleyip ekranı değiştirdik ondan dolayı almıyoruz internetten.

Bir telefon aldım o zamanın orta segment üstü telefonlarından telefonun ekranı patlak geldi değişim yapmaya çalıştık filan kabul etmediler kargo şirketi hatalı filan dediler paramız yandı daha üstüne para ekleyip ekranı değiştirdik ondan dolayı almıyoruz internetten.
Hangi satıcıdan aldınız? Resmi satıcı değilse böyle şeyler yaşamanız normal. Monitörlerde 14 günü geçmediyse eğer monitörde 1 adet bile ölü piksel çıksa kolaylıkla iade yapabiliyorsunuz. İncehesap'tan kuşkunuz olmasın. Garanti süresi içinde monitörünüz bozulduğunda AOC servisi bir üst monitörle değişim veya para iadesi imkanı sunuyor. MSI, Gigabyte vb. markalarda da böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı