avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 20 Mart 2022 #11 Teccno dedi: Cihaz zaten 2 aylık onda sıkıntı yok da, sadece verilerimi nasıl silerim onu bilmiyorum. Çok fazla yöntem var. Genişletmek için tıkla... Secure erase ssd diye araştırın. Hdd için low level format diye araştırın. Öyle karmaşık zor bir işlem değil biraz uzun sürer o kadar.
Teccno dedi: Cihaz zaten 2 aylık onda sıkıntı yok da, sadece verilerimi nasıl silerim onu bilmiyorum. Çok fazla yöntem var. Genişletmek için tıkla... Secure erase ssd diye araştırın. Hdd için low level format diye araştırın. Öyle karmaşık zor bir işlem değil biraz uzun sürer o kadar.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 20 Mart 2022 #12 Bazı arkadaşlar bilmeden yazabiliyor, o yüzden bi tık güvenilir bilgi lazım bana.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.682 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Mart 2022 #13 Teccno dedi: Bazı arkadaşlar bilmeden yazabiliyor, o yüzden bi tık güvenilir bilgi lazım bana. Genişletmek için tıkla... Senin için güvenilir olamadigimiz icin çok üzgünüz yapabileceğiniz bir sürü yöntem var ama biz bilerek en kötüsünü önerdik.
Teccno dedi: Bazı arkadaşlar bilmeden yazabiliyor, o yüzden bi tık güvenilir bilgi lazım bana. Genişletmek için tıkla... Senin için güvenilir olamadigimiz icin çok üzgünüz yapabileceğiniz bir sürü yöntem var ama biz bilerek en kötüsünü önerdik.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 20 Mart 2022 #14 GoDd1 dedi: Senin için güvenilir olamadigimiz icin çok üzgünüz Genişletmek için tıkla... SSD ye low level format öneriyorsun sanki manyetik depolama yapıyor
GoDd1 dedi: Senin için güvenilir olamadigimiz icin çok üzgünüz Genişletmek için tıkla... SSD ye low level format öneriyorsun sanki manyetik depolama yapıyor
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.682 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Mart 2022 #15 Teccno dedi: SSD ye low level format öneriyorsun sanki manyetik depolama yapıyor Genişletmek için tıkla... Secure Erase yapmalisiniz, sorunuzun cevabi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2022
Teccno dedi: SSD ye low level format öneriyorsun sanki manyetik depolama yapıyor Genişletmek için tıkla... Secure Erase yapmalisiniz, sorunuzun cevabi.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 21 Mart 2022 #16 Teccno dedi: Ama formattan sonra hala datalar erişilebilir oluyor. Bu sorunun önüne geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... LLF bunun çözümü Rehber: Low Level Format Kullanımı SSD olduğunu görmemişim özr.
Teccno dedi: Ama formattan sonra hala datalar erişilebilir oluyor. Bu sorunun önüne geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... LLF bunun çözümü Rehber: Low Level Format Kullanımı SSD olduğunu görmemişim özr.